andre-rieu-in-lacrimi-la-clubul-colectiv-18519884 rieu_77249900

Doneaza victimelor tot profitul aferent DVD–ului „André Rieu – Live in Bucuresti „

Violonistul olandez André Rieu a ajuns la Bucurestipentru a aprinde o lumanare si a depune flori in fata clubului Colectiv, in ​​care au fost ucisi zeci de oameni si multi sunt grav raniti in urma incendiului izbucnit in club. Timp de 30 de minute, artistul a stat intre oameni, a ingenuncheat si s-a rugat impreuna cu ei.

André Rieu a spus: „Dragii mei prieteni, de fiecare data cand am venit in tara voastra frumoasa s-a creat o legatura indestructibila cu voi toti. Prin urmare, am fost profund socat la auzul vestii tragice despre ceea ce s-a intamplat in Bucuresti. Simt durerea voastra in inima si impartasesc un profund regret. Condoleantele mele se indreapta astazi catre romanii care si-au pierdut viata si catre familiile acestora, si doresc o recuperare rapida pentru cei raniti.”

In iulie 2015, André Rieu si a lui Johann Strauss Orchestra au sustinut sapte concerte in Piata Constitutiei  in fata unui public de mai mult de 85.000 de persoane. A fost prima data cand artistul a concertat in Romania. Profund impresionat de stirea dureroasa, André Rieu a  decis ca toate profiturile aferente DVD-lui „André Rieu – Live in Bucuresti”, care va fi lansat la sfarsitul lunii noiembrie, sa  fie donate victimelor pentru a ajuta ranitii si a sprijini recuperarea lor.

„Poporul roman ne-a intampinat pe mine si orchestra mea cu inima deosebit de calda si deschisa. Ne exprimam speranta, ca acest lucru va conta si va oferi sprijin acolo unde este mai mare nevoie in aceste vremuri tulburi. „,  a spus artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *