andra andra 2

Andra va devein din nou, mama. Artista va naste o fetita in luna iulie. Anuntul a fost facut marti dimineata, chiar de artista, pe contul sau de Facebook, care a tinut sa impartaseasca bucuria, cu toata lumea.
Andra si Catalin Maruta vor avea o fetita. Indragita cantareata a confirmat ca este insarcinata in 5 luni. Cei doi mai au un baietel, David, in varsta de 4 ani. Fericita mama s-a gandit la mai multe variante de nume: Alma, Eva, Maria sau Ioana.
„Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impart cu voi acest lucru… Sunt insarcinata din nou, in aproape cinci luni! Iertare ca nu v-am spus mai devreme, dar cateodata nu sunt in stare sa-mi spun nici mie asa ceva, de teama ca ma voi trezi si voi constata ca totul a fost doar o poveste frumoasa a somnului meu. Dar e adevarat !!! In iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioara !… Va voi mai povesti cum decurge totul, va promit! Si va doresc sa fiti cel putin la fel de fericiti ca mine, toata viata voastra!”, a anuntat Andra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *