andra-1-refacuta

Andra este artista anului in Romania. Indragita vedeta a castigat patru premii la Media Music Awards, ceremonia desfasurata joi seara la Sibiu.

Mai exact, a fost desemnata cea mai de succes artista (Best Female), artistul cu cea mai rapida ascensiune a unui hit catre prima pozitie in clasamente – piesa „Niciodata sa nu spui niciodata”(Fastest Number 1), cel mai iubit artist din Romania (Fans Like Award) si artistul cu cel mai infocat fan (Best Fan).

Succesul inregistrat la Media Music Awards se datoreaza in special hiturilor pe care Andra le-a lansat in ultimele 12 luni, piese si videoclipuri difuzate in heavy rotation la radio si pe posturile de televiziune si vizualizate pe YouTube de sute de milioane de oameni.

Este de ajuns sa amintim succesul de care se bucura hitul „Without You” (colaborarea cu David Bisbal – peste 80 de milioane de vizualizari), „Iubirea schimba tot/Love Can Save It All” (peste 62 de milioane de vizualizari), „Why” (peste 21 de milioane de vizualizari), „Sweet Dreams” (feat. Mara – peste 17 milioane de vizualizari).

„Se spune ca pentru o femeie viata incepe la 30 de ani. Eu am implinit anul asta 30 de ani si imi doresc sa demonstrez ca pot si mai mult. Le dedic aceste premii celor care cred in sansa lor si muncesc pentru a-si indeplini visurile! Va iubesc, va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi si, nu uitati, ne putem intalni zilnic si pe www.andramusic.ro”, declara Andra.

Andra este artistul care a fost premiat la fiecare din cele cinci editii Media Music Awards de pana acum.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *