Anda Adam insarcinata 1anda-adam-racla-2015
Dupa 16 ani de când au cucerit topurile cu hitul “Nu mă uita”, Anda Adam și R.A.C.L.A. se pregătesc pentru lansarea unui nou featuring. Este vorba de piesa „Nu te-am uitat”, al cărei videoclip va avea premiera săptămâna viitoare. Până atunci, artiștii au făcut public un teaser de 27 de secunde, care se bucură deja de aprecierea a zeci de mii de fani.
„Nu te-am uitat” este o producție Rappin’On Production, semnată la MediaPro Music, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu. În ciuda titlului, piesa expune o poveste de dragoste tristă, fără happy-end.
„Ne bucurăm foarte mult că ne-am reîntâlnit după atâta timp. Am constatat, de fapt, ca ne simțim la fel ca acum 16 ani. Abia așteptăm să mergem la concerte din nou împreună”, declară Anda Adam.
„’Nu te-am uitat’ este povestea rapperului și a fetei cuminți, poveste ce se dezvoltă și ajunge la paroxism. Odată cu maturizarea personajelor și a noastră, ca artiști, am încercat și un sound mai aleborat, la nivelul cerințelor pieței muzicale din prezent. Sperăm că acest produs audio-video de excepție să fie la înălțimea așteptărilor generațiilor care au crescut cu ‚Nu mă uita’ în boxe, iar mesajul nostru se adresează noilor generații și fiecărui ascultător în parte: Nu te-am uitat”, declară Rimaru (R.A.C.L.A).
Noul videoclip „Nu te-am uitat” va avea premiera pe Youtube marți, 27 octombrie, la ora 10.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *