Amadeus-Moldova-3Amaeus-Moldova-2Amadeus-Moldova-1amadeus-2
Trupa Amadeus va susține azi primul concert din carieră alături de Orchestra Națională Simfonică TeleRadio Moldova, în cadrul unui mare eveniment ce aniversează Ziua Independenței Republicii Moldova.
Cele patru talentate artiste din România au fost invitate să interpreteze arii de Vivaldi, Ciprian Porumbescu și Schostakovich, sub bagheta dirijorului Arkadi Beryn, care a colaborat inclusiv cu Jose Carreras, Alessandro Safina și Roberto Alagna.
Amadeus va evolua în mijlocul unui spectacol de lumini, artificii și fântâni arteziene, show-concept adus direct din Germania și Dubai. În cadrul evenimentului, va susține un concert și Alexandra Stan.
“Este primul nostru concert acompaniate de o orchestră națională. Suntem nerăbdătoare și extrem de onorate că avem această colaborare cu un dirijor de talie internațională. Vom cânta în mijlocului unui spectacol impresionant, cu jocuri de lumini, de fântâni arteziene și artificii, totul sincronizat cu muzica noastră. Va fi superb!”, declară Andreea Runceanu.
Trupa Amadeus a concertat anul acesta la mari evenimente internaționale: la ziua președintelui Kazahstanului, unde a fost invitat și Vladimir Putin, la Festivalul de Film de la Cannes, la o mare gală caritabilă din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor săraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, la un eveniment exclusivist din Sardinia, alături de Mika și înainte de Robbie Williams, precum și la evenimentele de lansare a unor noi modele auto și a colecțiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra și Dubai.

Video:

Video spectacol lumini:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *