Alina și Romeo de la trupa Alesis s-au distrat într-o croazieră de vis, alături de un grup de prieteni, printre care și Matilda Pascal-Cojocărița și Ștefan Cigu.

Artiștii noștri au luat avionul spre Emiratele Arabe, s-au îmbarcat pe vas în Dubai, unde au stat trei zile, apoi au plecat în croazieră.

După ce au vizitat Dubaiul în cele trei zile, ei au vizitat Capitala Emiratelor Arabe, Abu Dhabi, apoi Insula Sir Bani Yas, Capitala Quatarului, Doha și Insulele din Regatul Bahrain.


În Abu Dhabi, artiștii noștri au vizitat câteva moschei și clădiri modern, iar în Dubai, au vizitat parcul de distracții Atlantis și s-au fotografiat cu cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, inaugurată în 2010.

Clădirea are o înălţime de 828 de metri şi are funcţionalități multiple: pe cele 163 de etaje există un hotel Armani, birouri pentru companii și chiar locuinţe rezidenţiale.

Artiștii au fost încântați că la etajul 148 al clădirii există o punte de observaţie, iar mai sus, la etajele 156-159, sunt dedicate sistemelor de telecomunicaţii.

Reveniți în țară, Alina și Romeo de la Alesis au intrat în studio, pentru a finalize cele două albume la care lucrează și pe care intenționează să le lanseze în primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *