Alexandru Ciucu este obligat sa amane evenimentul de prezentare a noii sale colectii, „Gatsby 2017”, ce urma sa aiba loc joi seara la Palatul Parlamentului.

Designerul a fost instiintat, cu doar 48 de ore inainte, ca prezentarea nu se va mai putea desfasura in aceasta locatie. Alexandru Ciucu recunoaste ca noile framantari sociale din aceste zile nu reprezinta o perioada potrivita pentru un eveniment monden de asa amploare.

„Prezentarea colectiei „Gatsby 2017” by Alexandru Ciucu ar fi trebuit sa aiba loc joi, 2 februarie, in Palatul Parlamentului. Insa, in relatia contractuala cu institutiile statului, exista o clauza de reziliere unilaterala, la care acestea pot apela fara sa trebuiasca sa dea nicio explicatie.

Banuiesc ca noile framantari sociale au fost un factor decisiv care a condus la aceasta decizie de ingradire a evenimentului ce ar fi avut loc chiar in Palatul Parlamentului. Pot intelege acest gest de precautie din partea lor, desi mi se pare putin exagerat. Cu mai putin de 48 de ore inainte de inceperea show-ului, am primit un telefon de la cei care se ocupau de organizare si am fost informat ca evenimentul nu mai poate fi tinut in conditiile discutate, fiindu-mi oferite in schimb alte doua variante pe care evident, nu aveam cum sa le iau in calcul. Nu as avea timp suficient in 24 de ore sa mut un eveniment de o asemenea amploare intr-o alta locatie.

Intentionez sa il aman pentru o data viitoare si voi alege cu siguranta un alt loc de desfasurare din mediul privat, asa cum am facut si in anii trecuti. In sprijinul acestei decizii vin si amplele miscari sociale care se desfasoara in aceste zile in centrul Bucurestiului si in marile orase. Din spirit civic, oricum nu cred ca era un moment potrivit pentru evenimente mondene.

Am inceput deja sa anuntam cei peste 1200 de invitati despre amanarea evenimentului. Le cer scuze public pentru aceasta situatie, si le promit ca revin foarte curand cu o noua configurare a evenimentului”, declara Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu urma sa lanseze noua sa colectie vestimentara „Gatsby 2017” in cadrul unui spectaculos show de moda desfasurat la Palatul Parlamentului.

Noua colectie de costume masculine este inspirata de luxul si extravaganta renumitului personaj de carte si film.

Printe cei peste 1200 de invitati se regasesc membri ai Familiei Regale, persoane publice, oameni de afaceri, sportivi, bloggeri, critici de moda, jurnalisti si echipe de televiziune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *