Celebrul chitarist Al Di Meola şi-a început turneul european acustic „World Sinfonia – Music of Di Meola, Piazzolla & the Beatles”, ocazie cu care artistul va poposi din nou în România, de data aceasta de 3 ori, în Bucureşti, pe 11 iunie în Timişoara şi în Cluj.

Dintre toate scenele alese pentru turneu, una singură a dat bătăi de cap managementului lui Al Di Meola. Localul cu pricina este chiar Pascha din Köln (Germania) unde artistul trebuia să concerteze pe 3 mai, un club cu 12 etaje ce este recunoscut de către germani drept cel mai mare bordel din Europa, cu peste 120 de angajate şi aproximativ 1000 de clienţi zilnic.

Dacă va întrebaţi cum a aflat Al Di Meola despre adevărata sursă de venit a clubului Pascha din Köln , răspunsul este cât se poate de simplu şi amuzant, acest pont venind de la un fan bine intenţionat care a văzut pe pagina de Facebook a artistului anunţul legat de turneul european şi a întrebat într-un comentariu dacă Meola este sigur că vrea să cânte în acel club. Din fericire, echipa de social media a domnului Meola a fost rapidă şi a sesizat problema, reprezentaţia din Köln  fiind amânată până la găsirea unui nou local.

Principala sa motivaţie legată de anularea concertului în clubul Pascha o reprezintă în special natura clubului, însă artistul mărturiseşte pe pagina sa oficială de Facebook  faptul că scena pe care acesta urma să interpreteze era aceeaşi pe care dansatoarele clubului se unduiau lasciv la bară.

Nu se ştie însă de ce artistul a acceptat iniţial să cânte într-un local fără a verifica domeniul principal de activitate al acestuia, însă aceasta este cu siguranţă o învăţătură de minte pentru echipa care se ocupă de bookingul pentru celebrul chitarist.

Meola a mărturisit că nu a ştiut de activităţile acestui club, el fiind de accord să concerteze doar în săli ce pun în valoare măestria sa artistică, dovadă fiind restul scenelor de pe care va încânta în special publicul roman. Această problemă nu o va avea însă şi în Timişoara, unde va cânta la Filarmonica Banatul pe 11 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *