Despre vampirii energetici!
Vampirii energetici exista. Sunt langa noi in fiecare zi si pot sa spun cu convingere ca ii gasim in mai toate locurile in care mergem. M-as bucura sa ma contrazici, insa vad zilnic si aproape peste tot acest tipar comportamental.
Folosind un limbaj comun, vampirii energetici sunt acele persoane negative care in mod constient sau inconstient “fura” energie de la oamenii pozitivi. Ei se mai numesc si “hoti de energie” sau “paraziti energetici”.
Cine sunt vampirii energetici, cum ii recunosti si cum te poti proteja?
Cu siguranta ai trait situatii cand, dupa o intalnire cu o astfel de persoana (de ex. dupa o vizita la parinti, rude, prieteni), te-ai simtit obosit, epuizat, ametit sau deprimat fara niciun motiv aparent, plecand de acolo cu o stare ciudata.
Vampirii energetici sunt oamenii care au adunat in interiorul lor multe resentimente, neimpliniri si au multe rani la nivelul sufletului, care se cer a fi vindicate scrie calatoriasufletuluimeu. Starea lor dominanta este de tensiune, furie, manie, revolta, tristete. Au nevoie si cauta in permanenta sa fie in centrul atentiei si vor ca cei din jur sa-i asculte. Ajung astfel, pentru ca au refuzat si refuza in mod voit sa se vindece, sa se accepte asa cum sunt si sa priveasca in interiorul fiintei lor cu sinceritate.
Pe langa faptul ca te simti rau (fizic) in preajma unor astfel de persoane, ele sunt si cele care:
  • Te suna des sa-ti povesteasca problemele din viata lor, sa barfeasca, sa se vaicareasca
  • Se autovictimizeaza pentru a cere mila (sau, de fapt, energie)
  • Abordeza orice aspect existential intr-o maniera negativa, plangandu-se de orice (de vreme, job, familie, societate, samd)
  • Sunt critici inversunati la orice, comenteaza despre oricine si orice
  • Sunt dornici de conflict si manipulare
  • Iti induc stari de vinovatie care nu au o baza reala
  • Sunt iscoditori, punandu-ti intrebari de genul: Si, sigur esti bine? Totul este in regula?
Victimele preferate ale vampirilor energetici sunt persoanele sensibile pentru ca acestea au in mod natural o dorinta puternica de a ajuta. Astfel, in preajma unui vampir energetic, o persoana sensibila absoarbe ca un burete energia negativa, dand la schimb energie pozitiva cu care vampirul energetic se vindeca.
Numai ca, pentru “donator”, campul energetic devine slab si, ca o consecinta, apare starea de obosela, de epuizare, de dezechilibru. Cel mai adesea, persoana secatuita de energie are dureri de cap si o stare de tensiune in capul pieptului, in plexul solar.

sursa: secretele.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *