Adrian Minune, Beatrice Dragnea și Miriam lansează „Ti amo”. Stați cu ochii pe Balkanica Records pentru cele mai tari piese cu care v-a obișnuit, dar și cele mai fierbinți colaborări muzicale!“Piesa „Ti amo” am ascultat-o prima oară la studio la Ralflo, cel care a făcut muzică și cu care eu colaborez de ceva timp, el se ocupă de partea asta de producție și sunt foarte mulțumită de tot ceea ce face.

Ralflo mi-a spus că are o colaborare cu  Miriam, colega mea de la Balkanica  Records, și cu Adrian Minune. Mi-a dat piesa, am ascultat-o, am înțeles că și pe partea de refren a mai contribuit cineva cu o idee și am făcut piesa. Am zis să vedem ce iese. Într-adevăr, fiecare are personalitatea lui, și anume, un timbru diferit la fiecare în parte și consider că a ieșit ceva foarte tare”, povestește Beatrice Dragnea, care a mai colaborat și pentru piesa “Zâna”, cu Adrian Minune.Ce spune Miriam despre colaborarea cu Adrian Minune și Beatrice Dragnea?“Sunt foarte încântată de această colaborare cu Adrian Minune și Beatrice Dragnea pentru piesa “Ti amo”. Pentru mine este o adevărată provocare să cânt acest stil muzical, mai ales că în perioada pandemiei mi-am dorit să încerc mai multe stiluri muzicale și să am colaborări frumoase, cu artiști talentați.

Beatrice Dragnea

Mă bucur, de asemenea, că încep încet-încet evenimentele și că noi, artiștii, ne vom întâlni din nou cu căldura publicului care ne iubește!”, a adăugat Miriam.Filmările la videoclipul “Ti amo” au durat mai bine de 6 ore și s-au desfășurat sub atenta supraveghere a regizorului Claudiu Stan.

https://www.youtube.com/watch?v=igGizB2xcKg


Diana Enache a lansat videoclipul piesei “Doar o dată” Cât de îndrăgostită e artista!După ce s-a “jucat periculos” cu băieții de la ALB NEGRU, Diana Enache continuă colaborarea cu Sprint Music, de această dată în varianta solo. Și pentru că așchia nu sare departe de trunchi, Diana a moștenit calități vocale de excepție de la celebrul ei tată, artistul Adrian Enache. Nu e doar carismatică, ci și talentată! Diana Enache lansează azi “Doar o dată”!
„Piesa se numește „Doar o dată”, este lansată la „Sprint Music”, e făcută de un tânăr foarte talentat, Andrei Horjea, iar textul de iubita sa, Mara Maier, e o piesă de vară, care marchează poveștile tinerilor din ziua de astăzi, pentru că auzind atâte de multe povești prin jurul meu de la oameni de vârsta mea și nu numai, am realizat că iubești doar o dată dar te îndrăgostești de mai multe ori. “Doar o dată” e o piesă frumoasă, care reflectă poveștile noastre din ziua de azi, poveștile tinerei generații, pentru că, cu cât înaintăm mai mult în vârstă, am senzația că iubim o singură dată, dar ne îndrăgostim de mai multe ori! Eu sunt încântată de ceea ce a ieșit și sper să vă placă și vouă!”, a mărturisit Diana Enache, care până nu de mult și-a ținut povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, fiind o persoană discretă în ceea ce privește viața personală”, spune Diana Enache.https://www.youtube.com/watch?v=_1MXKF2Egfw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *