Adrian EnacheAdrian Enache

În ediția din această săptămână a podcastului “Dincolo de cântec”, realizat de Raluca Diaconu, Adrian Enache își va dezvălui o latură mai puțin cunoscută. Îndrăgitul artist are o credință puternică în Dumnezeu și se roagă în fiecare seară, cu recunoștință pentru tot ce este bun în viața sa: 

“Cred în Dumnezeu și cred că are pentru fiecare dintre noi o partitură”. Are foarte multe brățări de la mânăstirile pe care le-a vizitat. Adrian Enache își amintește cu multă nostalgie de trecutul său: 

Adrian Enache
Adrian Enache

„Am crescut la Galați pe terenurile de fotbal, prin râpele de lângă Dunăre. Faptul că eu cântam în vestiar în pauza dintre meciuri a atras atenția mai multor colegi care mi-au insuflat această dragoste pentru muzică”. 

Când era mic făcea multe boacăne, spre disperarea mamei lui care, la un moment dat, a decis să îl închidă în casă. Artistul este mândru de realizările sale: „Las ceva în urma mea pe Pământ, nu trec așa, ca o umbră, și asta mă bucură cel mai mult”. 

Întreaga poveste joi, de la ora 17.30, la Televiziunea Favorit.

Pe Adrian Enache îl veți putea vedea și în spectacolul de la Sala Palatului care va avea loc pe 4 noiembrie. Show-ul intitulat “O singură noapte” va aduce pe scenă voci inconfundabile ale muzicii românești.

Și, bineînțeles, să nu uităm de emisiunea pe care artistul o prezintă, în fiecare duminică, la Național TV, alături de frumoasa Diana Matei – Start Show România.

Raluca Diaconu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *