Adina Butar, surpriza, pentru unul dintre cei mai tari dj! I-a cantat „La multi ani”, in fata a 10.000 de oameni, in Mexic. 

Nu mai este o surpriza faptul ca Adina Butar este o revelatie pentru muzica EDM, pe plan international, iar succesul talentului ei este apreciat si de cei mai mari Dj-i ai lumii.

Din 2012, frumoasa noastra cantareata produce si compune, dar si canta, alaturi de Markus Schulz, la casa lor de discuri Coldharbour Records.
Recent, in turneul de promovare, in Mexic, talentata artista si-a uimit publicul, dar si pe unul dintre prietenii ei. Mai exact, pe scena unde performa, aceasta s-a oprit din cantat si a inceput sa cante „La multi ani” Dj-ului alaturi de care era pe scena, Ferry Corsten – „Chiar cand eram pe scena, am oprit luminile si sunetul si am inceput, alaturi de Markus, sa-i cantam ‘La multi ani’ lui Ferry Corsten. A fost o surpriza imensa, pentru el, mai ales ca, imediat, a reactionat si publicul. Cei 10.000 de oameni aflati in sala au cantat, pentru el. Chiar i-au dat lacrimile de bucurie si a multumit tuturor.”, a povestit Adina Butar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *