Dupa o pauza de 3 ani, Adina Butar si Markus Schulz revin impreuna, in atentia publicului, cu videoclipul piesei „New York City (Take me away).

Single-ul este o productie si compozitie a dj-ului, la care a lucrat un an de zile, si face parte din albumul  „Watch the World, varianta Deluxe, lansat, momentan, doar in mediul online, forma oficiala urmand a fi oferita fanilor trance pe 6 octombrie.

De-a lungul carierei sale, talentul muzical al Adinei Butar a rezonat mult dincolo de granițele României ei iubite. Asa se face ca, inspiratia pentru piesele ei, si-a luat-o din calatoriile si experientele traite in New York, de la tipologiile de oameni intalnite in cluburi, dar si de pe strazile acestui oras. Inconjurata de prieteni si colegi de scena, artista a reusit sa capteze imagini greu de ignorat, perfecte pentru noua piesa lansata, ce vine ca un tribut adus orasului ce nu doarme niciodata.

Videoclipul, in regia lui Alex Ceausu, prezinta principalele atractii turistice, dar si viata de noapte, a celui mai mare si populat oras al Statelor Unite ale Americii.  .

Totodata, pe Markus Schulz si Adina Butar ii putem vedea si asculta, in Timisoara (Club Heaven), pe 13 octombrie, alaturi de legendarii dj-i olandezi 4 Strings, aflati pentru prima oara in tara noastra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *