5D3_9776 refacuta IMG_8514 refacuta

Marti, 14 iunie a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai noi produse din gama FILMOGEL, URGO SPOT. URGO SPOT reprezintă o soluție inovativă care accelerează dispariția coșurilor, un produs cu utilizare facilă ce nu afectează ritualul machiajului de zi cu zi.

Într-o atmosferă relaxantă, la o cafea de dimineață, invitații presei alături de Mihaela Calin, Diana Dumitrescu, Cori Grămescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu,  Roxana Blagu, au stat de vorbă cu Geanina Ilieș, gazda evenimentului și Corina Oprescu, Brand Manager, despre inovația URGO SPOT în accelerarea dispariției coșurilor.

Stella Badea, make-up artista și trainer la I love make-up school, ne-a povestit despre exeperiența ei în utilizarea acestui produs, despre avantajele acestuia într-o sesiune demonstrativă de machiaj de zi.

Geanina Ilieș a povestit despre importanța unui machiaj impecabil în televiziune și despre necesitatea unui produs care să permită aplicarea fără restricții a produselor de infrumusețare zilnice. <Toate femeile își doresc să arate impecabil iar apariția unui coș în cel mai nepotrivit moment poate cel puțin să ne strice buna dispoziție. URGO SPOT este prima soluție care mi-a permis să utilizez toate produsele din trusa mea de machiaj, acționînd în același timp activ în tratarea acestuia. În mod sigur va avea un loc permanent la mine în geantă.>

<URGO SPOT este un produs inovativ din gama URGO FILMOGEL care răspunde atât cerințelor de tratare activă a coșurilor cat și in același timp o soluție pentru toate femeile preocupate de frumusețea lor zilnică. >, a spus Corina Oprescu.

URGO SPOT purifică și acționează împotriva coșurilor fără a irita pielea și permite aplicarea machiajului. În momentul utilizării formează o película invizibilă și protectoare pe durata a 6 ore, timp în care acționează activ în accelerarea dispariției coșurilor. Acidul salicilic și uleiul esențial din arborele de ceai purifică și accelerează dispariția coșului. Se evită astfel atingerea zonei afectate și se reduce riscul de apariție a semnelor. Mai mult decât atât, spre deosebire de alte produse, permite aplicarea machiajului și în zona afectată. Sub forma unui stilou portabil, produsul este extrem de ușor de utilizat permițând o aplicare precisă ori de câte ori este necesar. Produsul a fost testat clinic, 100% din utilizatori declarând ca accelerează dispariția coșurilor.

În acest moment produsul este disponibil în farmaciile Sensiblu, iar din luna iulie va putea fi achiziționat din toate lanțurile de farmacii și din farmaciile independente.

Mai multe informații despre produsele URGO sunt disponibile pe: https://www.facebook.com/URGO-Romania-284366998619006/ .

A&D Pharma este cel mai mare și mai dinamic grup farmaceutic din Romania care oferă servicii regionale de marketing&vanzari în domeniul farmaceutic în Europa Centrala și de Est. Fondat in 1994, Grupul A&D Pharma operează trei linii de business.

Linia de business de Marketing&Sales oferă servicii de valoare adăugată producătorilor internaționali de medicamente, în zona Europei Centrale și de Est. Divizia este în proces de dezvoltare regionala în urma extinderii birourilor in Bulgaria, Polonia, Slovacia și Ungaria și atingând astfel o piață de 90 milioane de locuitori. Divizia de Marketing&Sales funcționează ca un „one stop shop” pentru parteneri strategici, producători de medicamente care doresc să înregistreze și să comercializeze produse farmaceutice și dispozitive medicale în regiune.

A&D Pharma contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar în țările unde activează, promovând produse și servicii de calitate atât la nivelul pacienților, cât și în farmacii și spitale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *