Ar fi exceptional daca organismul uman ar functiona ca un soft conectat cu un led care ar incepe sa lumineze rosu atunci cand cancerul patrunde in corp. Insa acest lucru poate ca este posibil in cazul filmelor science fiction, caci la noi, viata bate filmul de cele mai multe ori, iar medicul ne spune docil ca preventia e mai usoara decat tratarea.

Pentru a defini ceea ce noi numim semn, este de ajuns sa spunem ca acesta este un semnal de alarma declansat de catre simturi. De exemplu, un medic iti poate spune in functie de marimea unei alunite daca este cancerigena sau nu, dar un simptom nu este intotdeauna vizibil, ci trebuie comunicat pentru a se lua masuri la timp.

Oncoforte® este unul dintre cele mai complete remedii naturale anti-tumorale din lume, conform studiilor stiintifice si bibliografiei aferente fiecarui ingredient. Oncoforte este rezultatul multor ani de studii, teste si incercari ale unor firme producatoare de suplimente alimentare naturale din S.U.A. In urma combinarii diferitelor vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentratii si origini dintre cele mai diverse s-a ajuns la aceasta formula completa cu multiple actiuni benefice pentru intregul organism, indiferent de sex sau de varsta”, a explicat Dr. Daniela Iancu, specialist Oncoforte (www.oncoforte.com).

Dr. Daniela Iancu, specialist Oncoforte, a realizat o lista cu 8 semne care iti indica faptul ca ai putea suferi de cancer.

#1. Un nodul sub piele

Acesta este primul indiciu pe care corpul il ofera in cazul cancerului mamar, la o autoexaminare prin palpare. Schimbarile se produc in timp, asa ca medicii recomanda o atentie sporita in cazul femeilor, care pot face acest test ridicand mana si indoind antebratul spre spate, in timp ce cu mana cealalta palpeaza sanul.

Oncoforte® este rezultatul multor ani de studii, teste si incercari ale unor firme producatoare de suplimente alimentare naturale din S.U.A. In urma combinarii diferitelor vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentratii si origini dintre cele mai diverse s-a ajuns la aceasta formula completa cu multiple actiuni benefice pentru intregul organism, indiferent de sex sau de varsta.

#2. Mancarime pe piele

Cancerul, în forme de debut, este tratat de organism ca o infecție bacteriană cu care organismul nostru se lupta pana cand cedeaza. Leucocitele se ocupa de anihilarea micro-organismelor. Din acest motiv, fluxul sanguin creste in zona respectiva si chiar se poate incalzi sau isi poate schimba culoarea, provocand mancarimi.

Oncoforte regleaza aciditatea sanguina, aducand-o in limite normale. Cateva dintre ingredientele prezente in Oncoforte care contribuie la alcalinizarea mediului celular al organismului sunt turmericul, ceaiul verde, frunza de maslin. Reducerea aciditatii va contribui la reducerea inflamatiei celulare, unul dintre elementele generatoare ale stresului oxidativ care are, la randul lui, cauze multiple”, a spus specialistul Oncoforte.

#3. Rani care se vindeca greu

Daca ai la nivelul pielii o zgarietura sau o rana al carei proces de vindecare dureaza prea mult, poate ar trebui sa vezi un medic pentru ca sunt sanse mari ca celulele tumorale sa iti fi invadat corpul. Pentru inceput, este recomandat un test de sange.

#4. Probleme la digestie sau pierderea poftei de mancare

In cazul in care sistemul imunitar este slabit, absorbtia nutrienților este aproape zero, deci corpul nu se mai hraneste corespunzator. De asemenea, pofta de mancare scade in cazul inmultirii celulelor canceroase in organism.

„Oncoforte este suplimentul natural care va poate ajuta sa cresteti oxigenarea celulara prin aportul de extracte naturale si nutrienti extrem de importanti in producerea hemoglobinei, responsabila de transportul oxigenului in celule si in cresterea fluxului sanguin la nivel periferic. Acesta din urma va asigura mai mult oxigen acolo unde este mai mare nevoie de el. De asemenea, va contribui la imbunatatirea transportului de nutrienti si la intensificarea metabolismului celular pentru o buna functionare a celulelor”, a afirmat dr. Daniela Iancu (www.oncoforte.com).

#5. Schimbari la nivelul intestinului gros

Prezenta sangelui in materiile fecale este un semnal de alarma pentru cancerul de colon si necesita investigatie imediata.

#6. Schimbari la nivelul urinei

Vezica urinara ar trebui sa functioneze in mod normal. Orice schimbare legata de consistenta, miros, culoare, prezenta unei spume sau chiar a sangelui sunt semne ce trebuie discutate in cabinetul unui doctor, pentru ca pot anunta invadarea corpului cu celule canceroase.

#7. Sangerarea in afara menstruatiei

Sangerarea in afara ciclului menstrual nu este tocmai un semn de sanatate. Orice secretie insotita de sange, fie ca provine din uter sau din mamelon trebuie examinata atent.

#8. Schimbarea vocii

Acesta este un prim semn in ceea ce priveste instalarea cancerului de laringe. O scadere a intensitatii vocii reprezinta un semnal de alarma ce ar trebui sa te trimita la un control de specialitate. De asemenea daca apare o tuse ciudata care nu este provocata de o simpla raceala, va trebui sa incepi sa faci investigatii.

Corpul uman este un sistem viu care comunica foarte eficient cu mediul exterior, insa depinde de noi cat de bine intelegem ce are sa ne spuna. Este gresit sa tratam dupa ureche unele boli, pentru ca tratate necorespunzator se pot dezvolta in complicatii. Asa cum in natura furtuna este anuntata de nori si tunete, asa functioneaza si organismul uman, anuntand diferite afectiuni aparute.

Oncoforte® beneficiaza de una dintre cele mai complexe compozitii din lume, ce include 26 de ingrediente naturale, avand una dintre cele mai mari cantitati de substante active per capsula dintre toate suplimentele cu aceeasi recomandare. Oncoforte® este realizat intr-o unitate de productie din S.U.A. cu laboratoare si tehnologii certificate NSF-GMP, FDA, ICS-USDA Organic. Acestea asigura garantia celor mai inalte standarde de calitate din lume si respectarea celor mai stricte cerinte in productia suplimentelor alimentare. Pentru mai multe detalii, intrati pe www.oncoforte.com si solicitati raspunsul specialistului online, medicii Oncoforte va vor raspunde la intrebari in timp util, fiecare solicitare fiind gratuita. Produsul se poate comanda de pe www.bioelemente.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *