arsenie

Unul dintre cele mai venerați călugări din România, Arsenie Boca a lăsat în urmă profeţii despre România care încă îi cutremură pe credincioşi. 5 dintre aceste profeţii nu au apărut în niciunul dintre volumele scrise despre Arsenie Boca.

Arsenie Boca, martir al închisorilor comuniste, a lăsat în urmă sa o serie de profeţii despre România. Deşi nu a mai apucat să vadă ţara noastră liberă, el a prezis unele evenimente cu atâta precizie, încât cei care le citesc sunt cutremurați. Duhovnicul a făcut mai multe profeţii cutremurătoare despre ţara noastră.

1. Profeţii despre România: „Trei ţări ne vor ocupa”

Profeţiile lui Arsenie Boca nu se regăsesc în scrierile lui, ci au fost povestite de cei care au stat de vorbă cu duhovnicul. Iată cinci dintre ele, aşa cum sunt prezentate de site-ul proiectromania.wordpress.com

„Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei țări: Ungaria, Bulgaria și Rusia. Atunci eu am zis: «Ungurii or să ne ocupe pe noi?», iar el mi-a spus: «Și pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc»” (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureș)

2. Profeţii despre România: „Mulţi vor pleca, puţini se vor întoare”

O altă profeţie a lui Arsenie Boca este legată de faptul că România se va confrunta cu o puternică emigraţie.

„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”.

3. Profeţii despre România: „Vor veni necazuri mari”

„Vor veni necazuri mai mari decât Munții Făgărașului. Ne-om duce la Munții Făgărașului și la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi că nu mai putem rezista («Atunci vor începe să spună munților: Cădeți peste noi!, și dealurilor: Acoperiți-ne!» – Lc.23, 30). Și ne-om duce la morminte să iasă afară și să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista”.

4. Profeţii despre România: „Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!”

„Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

5. Profeţii despre România: „Steaua cu cinci colţuri va dispărea”

„Zdreanța roșie, secera și ciocanul, steaua cu cinci colțuri va disparea , dar va veni steaua cu șase colțuri , anarhia și va fi vai și amar de lume”. (Cornea Elena, Hărșeni)

Mai multe aici.

sursa: cick.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *