Gabriela Cristea este însărcinată cu primul ei copil, ea și soțul său, muzicianul Tavi Clonda, urmând să devină părinți peste câteva luni.

Prezentatoarea de televiziune n-a avut o relație bună cu familia ei. În urmă cu ceva ani, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea și-a pierdut mama, dar nu a mers la înmormântarea acesteia, stârnind vii controverse cu comportamentul ei.

Nici cu tatăl ei, Eugen, nu are o relație apropiată, chiar dacă situația acestuia nu este deloc bună.

Tatăl ei, Eugen Cristea a avut mari probleme de sănătate, un picior fiindu-i amputat. De când este însărcinată, Gabriela Cristea nu a luat deloc legătura cu tatăl său, după cum a afirmat paula Crăciunescu,  mama adoptivă a vedetei.

Paula Crăciunescu, femeia căreia Gabriela Cristea îi spune „mamă” a vorbit despre relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei, Eugen.

„Nu, n-a luat legătura de când e însărcinată cu tatăl ei. N-am să o văd vreodată alături de tatăl ei… O doare că din momentul în care mama ei a murit, tatăl ei a început să o denigreze. Nu a putut merge la înmormântare când toate presa era colo. A mers apoi separat” a declarat Paula Crăciunescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *