adela refacuta2

Dacă cel mai greu lucru pe care îl ridici este mouse-ul, iar picioarele nu te dor în urma plimbărilor lungi, ci de la statul îndelungat pe scaun, cu siguranţă ar trebui să încerci înfometarea de o zi.

Din manualele de anatomie este cunoscut faptul că produsele alimentare trec prin intestin, timp de 2 zile, de aceea abţinerea de la mâncare timp de 1 zi nu poate fi numită înfometare şi nu poate afecta organismul, ci doar aduce o mulţime de beneficii.

RENUNŢAREA LA MÂNCARE TIMP DE 1 ZI

Dacă planifici o dată pe săptămână o zi de post, în organism vor avea loc shimbări uimitoare.

 1. A doua zi, imaginea din oglindă te va bucura: pielea va deveni netedă şi strălucitoare. Vei scăpa de faţa umflată şi pungile de sub ochi.

2. Intestinele vor elimina complet resturile de mâncare. Tractul digestiv va funcţiona perfect.

3. În doar o zi vei slăbi un kilogram. Important e ca a doua zi să nu recuperezi… Pentru rezultate pozitive de lungă durată, practică regulat înfometarea de 1 zi.

4. Vei normaliza metabolismul. De asemenea, în timpul abţinerii de la mâncare, este eliminat hormonul de creştere, care ajută la mărirea masei musculare, întărirea oaselor şi eliminarea depunerilor de grăsime.

5. Vei stimula activitatea creierului pentru găsirea unor noi soluţii. La unii se manifestă chiar şi creativitatea şi tendinţa de creştere spirituală.

6. Vei ajuta organismul să lupte împotriva diferitelor boli. Înfometarea reduce semnificativ riscul de boli cardiovasculare, ateroscleroză, numărul atacurilor de cord şi intensitatea lor în caz de astm. De asemeneam înfometarea pe termen scurt mobilizează sistemul imunitar al organismului.

7. Vei scăpa de dependenţa de mâncare, iar prostul obicei de a ronţăi ceva mereu va dispărea de la sine.

O zi pe săptămână fără mâncare – nu este atât de dificil, în schimb îţi oferă o senzaţie de vioiciune. Acest lucru este posibil, mai ales dacă eşti motivat.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *