DJ Wanda a fost dintotdeauna o fire sportivă și nu a renunțat la a face mișcare nici după ce s-a mutat în Londra, alături de logodnicul ei, Karl. Vedeta merge la sală de cinci ori pe săptămână, lucrând la aparate de forță pentru a căpăta astfel silueta perfectă pentru care este apreciată.

Stilul său de viață energic l-a molipsit și pe partenerul ei, Karl. Acesta, pasionat, la rândul său de curse de motociclism, își întreține condiția fizică mergând acum mai des la sală alături de vedetă.

“Nu pot trăi fără sport. Este ceea ce mă motivează să devin mai bună în fiecare zi. În prezent merg la sală alături de Karl de cinci ori pe săptămână și, de cele mai multe ori, eu îi fac programul antrenamentelor”, spune Wanda.

Pentru a se menține în cea mai bună formă fizică, DJ Wanda combină antrenamentele de tip HIT (High Intensity Training) cu exercițiile de forță și, cel puțin odată pe săptămână, înoată aproape un kilometru.

“Combinăm antrenamentele de forță cu cele de tip interval, foarte solicitante, și cu înotul. Karl obișnuia să facă sport de 2 ori pe săptămână, însă acum vine cu mine de 5 ori pe săptămână la antrenamente și chiar ne luăm la întrecere în bazin sau la exercițiile pentru abdomen. Spune mereu că-l motivez, că sunt un exemplu pentru el”, continuă DJ Wanda.

La 40 de ani, vedeta se laudă cu o siluetă de invidiat.

“Am mare grijă la mâncare, fac masaje, beau multă apă și fac mult sport. Nu am avut celulită până acum, nu prea am timp de tratamente la salon sau tot felul de creme ori împachetări. Pentru mine sportul și alimentația corectă sunt literă de lege”, adaugă DJ Wanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *