CRĂCIUN DE POVESTE ALĂTURI DE PAUL SURUGIU-FUEGO LA TVR 2

„Drag de România mea!” esteshow-ul de divertisment cultural care a reușit să fie revelația toamnei peposturile de televiziune. Emisiunea ce este difuzată în fiecare duminică, peTVR 2, fiind prezentată de Paul Surugiu-Fuego, reușește să îmbine armonios spectacolulcu valorile, cultura cu acel soi de frumusețe a artei, cu muzica specială aromânilor. Este un produs 100% românesc, iar Paul Surugiu ne arată valorile decare îi este drag, într-o frumoasă și armoniosă poveste a exemplelor, aadevăratelor modele ale României.

După ce timp de 11 săptămâni apremiat mari nume ale culturii noastre, ale sportului sau ale artei, Fuegovine cu o ediție specială de Crăciun, pe 23 decembrie, dela ora 15.00, urmând ca ediția să fie difuzată și în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 13.00. După cum era de așteptat, artistul va împodobibradul la Televiziunea Română. Și nu oricare brad, ci chiar cel din curte,având alături de el, supriză, eroii poveștii care l-a consacrat în ani, cucelebra melodie, devenită deja folclor urban. Așadar, ne vor colinda împreunăcu Fuego, artiștii Irina Loghin și Gheorghe Turda, cei trei povestind desprecelebra piesă ÎMPODOBEŞTE, MAMĂ, BRADUL!

De asemenea, un alt colindătorspecial, care aduce colindul tradițional, într-o incursiune în tradiție, esteomul cu violoncelul, minunatul artist Adrian Naidin. Un moment emoționant va fiși exclusivitatea ediției – premierea lui CORNEL CONSTANTINIU, care pășeșteîntr-o televiziune, după mai bine de șase ani, doar în emisiunea celui ce i-afost alături de atâtea ori. Cornel Constantiniu va plânge, va avea parte desuprize și-i vom putea reasculta muzica interpretată magistral de Fuego șitrupa Supermarket.

De asemenea, Adrian Daminescu areun cântec special de sărbători, precum și un cutremurător duet alături de PaulSurugiu! La toate acestea se adaugă și trei premiere noi din partea lui Fuego,piese de cel mai recent album al său – “COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI!” Atmosfera va fi una desărbătoare, cu ormanente spectaculoase, efecte speciale, îngeri și multăcăldură. Într-adevăr, o poveste cu și despre Crăciun, în ajunul sărbătorii, pedata de 23 decembrie, duminica, începând cu ora 15.00, pe TVR 2 și în reluare seara,după ora 00.00, pe TVR 2 și TVR HD, dar și pe 26 decembrie, de la ora 13.00, totpe TVR 2. De asemenea, alături de Fuego veți putea petrece și în noaptea dintreani, la un super Revelion, pe TVR 2, de la ora 23.00, la FUEGOVELION, împreună cu cei mai iubiți artiști români!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media