Ela Crăciun a amenajat camera bebelușului. Iată cum arată!

Ela Crăciun a amenajat camera bebelușului său, în vârstă de o lună, într-un mod foarte eficient și fără a cheltui mulți bani. Vedeta TV, cunoscută în blogosferă drept SuperMom, a transformat camera în care a locuit fetița ei, Alesia, în ultimii șase ani și jumătate, recondiționând doar anumite piese de mobilier și schimbând doar culoarea accesoriilor, pentru a se potrivi cât mai bine unei încăperi a unui băiețel.

Îndrăgita prezentatoare TV a filmat camera micuțului și a postat filmulețul pe blog și pe canalul ei de YouTube, explicând ce modificări a adus cu o minimă investiție.

„I-am cedat bebelușului camera Alesiei în care și filmam până acum pentru blog. A trebuit să fie însă transformată pe alocuri pentru că avea multe elemente roz și accesorii pentru fetițe. Nu am investit însă mulți bani. Am schimbat rozul de pe perete cu un crem-bej. Am păstrat mobila pe care o avem de când era Alesia bebeluș. Am ales-o atunci astfel încât să aibă un stil care nu se demodează, pe care să o poată folosi și când va avea 16 ani. Am schimbat doar detaliile pictate de pe mobilă. Pătuțul poate fi adaptat pe mai multe dimensiuni. Bebe se va bucura de el de acum înainte până la vârsta adolescenței. L-am recondiționat însă la fabrica de unde l-am cumpărat. Am mai adăugat două corpuri cu diverse obiecte de decor și cutii pentru jucării. Am păstrat suportul pentru înfășat și am schimbat doar salteaua. Mocheta a rămas aceeași. Slavă Domnului că a scăpat neatinsă de cariocile și picturile Alesiei. Perdeaua alb-bej a rămas aceeași. Am scos canapeaua colorată și am luat una bej cu păturică gri și perne albastre, iar draperiile o să fie schimbate în curând”, a mărturisit Ela Crăciun în filmarea postată pe blogul ei.

Ela Crăciun a adus pe lume pe17 octombrie un băiețel, cel de-al treilea copil al său. Micuțul a avut la naștere 2,760 kilograme și 50 cm și a primit din partea medicilor nota 10. Vedeta TV a apelat la nașterea naturală, la fel cum au venit pe lume și primii săi copii, Alex și Alesia.

Ela Crăciun este unul din cei mai de succes bloggeri din România, blogul său având lunar in jurul a 1 milion de vizualizări. La fel, canalul său de YouTube a cunoscut una din cele mai rapide ascensiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media