20150629_090442refacut

Implantul de par nu mai este un moft ci o necesitatate, zeci de celibritati au hotarat sa isi redobandeasca podoaba capilara cu ajutorul acestei interventii, iar printre ele se afla si Ovi Cernauteanu. Artistul  a hotarat ca are nevoie de aceasta operatie mai mult pentru preventie si a apelat la echipa Medartclinic din Capitala, ai carui medici ii cunostea.  
La sfatul medicului Panagiotis Vogiatzis si al medicului Konstantinos Dionysiou, artistului i s-au implatant peste 3500 de grafturi in partile laterale unde golurile erau mai pronuntate, de altfel o problema pe care o au  mai toti barbatii. Prin implant, Ovi si-a rezolvat aceasta problema si stopand pierderea si rarirea podoabei sale capilare. „Interventia a fost o reusita, i-am implantat in partea frontala aproximativ 3500 de grafturi. Nu au existat probleme pentru ca pe cat de moderna este tehnologia folosita de noi pe atat de simpla este interventia pentru pacient iar rezultatele sunt garantate de noi 100%, de altfel suntem singurii care ofera acest lucru in Romania. Cu Ovi a fost o placere sa lucram, speram ca o sa fie multumit de munca noastra iar peste zece zile il asteptam la un control „, a declarat dr. Panagiostis Vogiatzis directorul medical Medartclinic.
Medicii clinicii bucuresteane au o vasta experienta in astfel de interventii, avand la activ mii de astfel de operatii reusite in clinicile partenere din Londra, Elevetia, Cipru.
Medartclinic foloseste cea mai modernat tehnica din Romania pentru implantul de par numita FUE(Folicura Unit Extract)-la care au apelat numeroase vedete atat din tara cat si din strainatate cum ar fi Robbie Williams, Jude Law sau Jhon Travolta. Implantul de par este printre singurele metode prin care barbatii pot arata mai tineri, o podoaba capilara bogata poate sterege de pe chipul unui barbata aproximativ 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *