icoana_maicii_domnului_bucuria_tuturor_celor_necajiti

Foto: Icoana Maicii Domnului „Bucuria tuturor celor necăjiți”

Nu conteaza ce crezi, incearca sa te rogi si viata ti se va schimba. Nu-ti impune un termen, nu este un proiect, lasa sa vina din tine dorinta si nu te opri. Te poti ruga in cuvinte simple, poti spune spune rugaciuni sau acatiste. Nu conteaza unde esti, doar nu uita sa te rogi. Asa cum nu uiti sa bei apa si sa respiri asa si rugaciunea. Vei avea o surpriza care te va uimi. Fa totul din proprie vointa inainte sa gresesti drumul. Nu spune NU inainte de a incerca. Doamne ajuta!

1. „Buna ziua. Am inceput a citi Acatistul Maicii Domnului Bucuria celor necajiti cand treceam o perioada grea a vietii mele, iar acum cand sunt multumita si implinita, ma rog sa nu uit de toate binefacerile pe care Sfanta Fecioara le-a facut atat asupra mea cat si asupra familiei mele. Ii multumesc Sfintei Fecioare,pt ca atunci cand m-am rugat pentru liniste, mi-a daruit fericire, cand m-am rugat pentru intelegere, mi-a daruit iubire…prin urmare mi-a daruit mai mult decat am cerut.”

Mihaela Olariu-sursa crestiinortodox

2. „Buna ziua, Eu am citit acatistul Maicii Domnului”Bucuria tuturor celor necajiti” si al Sfantului Nectarie, cam 2 luni la rand si am mers la Manastirea din Ghighiu si la Manstirea Radu-Voda, rugandu-l pe Sfantul Nectarie si pe Maica Domnului sa ma ajute sa imi gasesc un loc de munca. Intr-o duminica seara, m-am oprit la Manastirea din Ghighiu si m-am rugat in fata icoanii Maicii Domnului, cu credinta, sa ma ajute. Cand am iesit din manastire, am simtit o usurare sufleteasca, parca cineva imi spunea: „stai linistita, totul va fi bine”. La 3 zile, dupa vizita mea de la manastire, am fost la un interviu, iar tot in acea saptamana m-au sunat sa imi faca o oferta si m-au angajat. Ii multumesc Domnului, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru ajutor! Daca mergi la biserica sau la manastire si te rogi Domnului,Maicii Domnului, Sf Nectarie Facator de Minuni,cu mare credinta si incerci sa devi un om mai bun, ca sa meriti intr-adevar ajutorul Lor, ajutorul va veni negresit. Aveti credinta si fiti mai buni!”

Dorina Anghel-sursa crestinortodox.ro

3. „Nu ezitati sa va rugati ,sa cititi Acatistul Maicii Domnului ”Bucuria celor necajitit” pe mine m-a ajutat intr-un moment greu al vietii mele”

4. ” Cu aceast acatist al Maicii Domnului ” Bucuria celor necajiti ” am reusit sa iau examenul de bacalaureat…recomand tuturor.”

Postole Victor Gabriel sursa-crestinortodox.ro

5. „In aceasta lume sunt multi oameni necajiti.

Chiar si tu, draga cititorule, ai avut momente, sau poate mai ai, cand ai fost necajit si intristat si mult te-ai bucurat cand ti-a venit ajutorul, alinarea sau mangaierea de la Cineva, de Sus, sau de la oameni.

In astfel de momente de mare folosinta ne este rugaciunea.

Fie ca ne rugam Domnului nostru Iisus Hristos, sfintilor Sai, sau Maicii Domnului, prin rugaciune dobandim mangaiere, ajutor si scapare din necazurile si nevoile ce lesne ne impresoara.

Uneori, eu insumi am fost necajit , dar multa mangaiere a trimis Domnul sufletului meu, cand m-am rugat; cand am citit rugaciunile Paraclisului sau Acatistului Maicii Domnului “Bucuria tuturor celor necajiti”.

Alteori, in astfel de momente, Domnul mi-a trimis cate un semen care mi-a alinat necazul prin vreo vorba buna sau prin vreo fapta plina de iubire.

Daca Domnul atat de mult ne ajuta prin mijlocirile Maicii Sale, ale sfintilor Sai si prin semenii nostri cu sufletul sensibil, generos si nobil, inseamna ca si noi trebuie sa facem bucurii; sa aducem bucurie in sufletele celor necajiti, prin darul nostru, prin talantul ce ni l-a dat Dumnezeu.”

parintele Andrei Aioanei de la Catedrala Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena din Chicago.

6.”Desi ma rugam in fiecare seara si mai mergeam cateodata la biserica, am descoperit puterea rugaciunii prin intermediul revistei dvs., la care era abonata mama mea. Nu stiam de existenta acatistelor si de puterea lor nemarginita, pana cand nu am citit marturii ale cititorilor de la rubrica „Spiritualitate”. Eram foarte emotionata cand citeam povestile celor implicati si parca traiam alaturi de ei bucuria implinirii acelor minuni. Primul acatist pe care l-am citit a fost Acatistul Maicii Domnului, Bucuria tuturor celor necajiti. Nici nu terminasem de citit de 40 de ori, ca minunea pe care o asteptam s-a si implinit. Apoi am inceput sa citesc si alte acatiste: Acatistul Sfantului Mina, Acatistul Sfantului Nectarie, Acatistul Sfintei Xenia, Acatistul Maicii Domnului Grabnica Ajutatoare si Acatistul Maicii Domnului Bucurie Neasteptata. Toate acestea m-au ajutat enorm! Sfantul Nectarie l-a ajutat pe sotul meu sa isi gaseasca un serviciu foarte bun, pentru care a dat examen chiar in ziua cand s-a nascut baietelul nostru. De asemenea, cand am avut probleme de sanatate, m-a ajutat sa iau un examen foarte important. Prezenta Maicii Domnului am simtit-o mereu in viata mea, ori de cate ori i-am cerut sprijinul. Mesajul pe care vreau sa il transmit cititorilor este ca Dumnezeu ne ajuta de fiecare data cand avem nevoie. Pot spune cu mana pe inima ca Dumnezeu exista, iar acatistele si rugaciunile reprezinta o punte de legatura intre om si divinitate. Ii multumesc din suflet Bunului Dumnezeu pentru tot si sper ca ii voi putea multumi toata viata. Va multumesc si dvs. ca existati si va doresc sa aveti parte de tot ce este mai bun.”
CRISTINA VATAVU-sursa Revista Formula As

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *