charles

Moartea Reginei Elisabeta a pus aceste zile accent pe durerea suferită, iar orice formă de răutate a fost îndepărtată. Regele Charles al III-lea are o listă de solicitări, iar primul test pe care îl are de trecut este să rezolve criza familială care i-a cauzat mamei sale suferință în ultimii ani, scrie Click!.

Regele Charles știe faptul că deși este acum șef al statului, nu înseamnă este cel mai popular membru al Familiei Regale, însă afecțiunea trebuie câștigată în timp.

Acesta consideră, că faima de pe rețelele de socializare, pe care o au Prințul Harry și Meghan, nu aduce bunăstarea monarhiei pe un termen lung.

Speranța lui Charles este că evenimentele din ultima perioadă, respectiv moartea Reginei, îl va face pe Harry să realizeze care sunt cu adevărat prioritățile. 

Prințul Harry a fost devastat după ce inițialele „ER” ale reginei au fost îndepărtate de pe umărul uniformei sale militare în timp ce veghea lângă sicriul Reginei. Se pare că Harry nu a înțeles cu adevărat consecințele renunțării la viața regală. 

Decizia sa de a abandona monarhia este motivul pentru care, la înmormântare și la alte evenimente, nu i s-a permis să mai poarte ținuta militară, lucru ce înseamnă mult pentru el.

Charles a trebuit de fiecare dată să gestioneze situațiile dificile în care a fost pus, precum decizia lui Andrew de a vorbi cu BBC în legătură cu afacerea Jeffrey Epstein sau interviurile date de Harry.

Charles a primit-o pe Meghan cu brațele la Casa Regală 

Regele Charles al III-lea a primit-o cu căldură pe  Meghan Markle în familie, conducând-o pe culoar la nunta regală, când propriul ei tată nu a putut să participe.

Însă, plângerile lui Harry și Meghan cu privire la rasism în familie, dar și atacurile la integritatea membrilor Casei Regale, i-au adus probleme acestuia.

Dacă Prințul Harry nu este pregătit să accepte ramura de măslin, simbol al păcii, întinsă de tatăl său, el este în pericol să fie înlăturat definitiv din viața Casei Regale a Marii Britanii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.