femeie-salata_0

Dacă vrei să pierzi acele kilograme în plus care îţi dau bătăi de cap, e bine să ştii cum să combini anumite produse alimentare, în aşa fel încât să obţii rezultate. De exemplu, cercetătorii au descoperit că slăbeşti mai repede dacă adaugi ouă fierte în salată, decât dacă o mănânci simplă.

Un studiu publicat în American Journal of Clinical Nutrition atestă această combinaţie de ouă cu salată te face să slăbeşti mult mai uşor. Motivul este simplu, ouăle îţi ajută organismul să absoarbă mult mai rapid carotenoidele, adică acei pigmenţi care se găsesc în produsele vegetale.

Iată 4 combinaţii de mâncăruri care te vor în lupta cu kilogramele în plus

1.Tuna şi ghimbir

Dacă vrei să arăţi trăznet în costum de baie şi să întorci toate privirile pe plajă, încearcă această combinaţie pentru dieta ta. Câteva bucăţele de tuna, alături de care să adaugi ghimbir, te vor ajuta să scapi de grăsimea de pe abdomen într-un timp record.  Ghimbirul este excelet pentru regim deoarece accelerează procesele gastrice şi nu te balonează, conform site-ului zerobellydiet.

2.Spanac şi avocado

Dacă îţi place să mănânci salată de spanac cu ulei de măsline, ar fi indicat să adaugi şi ulei de avocado. Acesta este bogat în grăsimi nesaturate şi te ajută să îţi menţii colesterolul în limite normale, plus că îţi oferă o senzaţie de saţietate care durează câteva ore bune. Uleiul de avocado mai conţine şi vitaminele B, E şi potasiu. Spanacul îţi potoleşte foamea fără să aibă foarte multe calorii, deci este foarte bune pentru lupta cu kilogramele nedorite.

3.Porumb şi fasole

Deşi pare o combinaţie ciudată, se pare că dă roade. Porumbul, ca şi bananele, conţine  carbohidraţi care ajută la digestie. Pe lângă asta, organismul nu poate să absoarbă foarte multe calorii sau glucoză din el, ceea ce îl face excelent în diete. Poţi combina purumbul cu fasolea foarte uşor. Le poţi fierbe sau le poţi frige pe o plită, fără ulei, dar ai voie să adaugi puţină sare pentru gust. Este o garnitură bună care merge foarte bine cu puiul la grătar.

4.Cartofi şi piper

Deşi sunt interzişi în majoritatea dietelor, cartofii albi sunt buni în lupta cu kilogramele nedorite. Au mai multe fibre decât ovăzul sau orezul şi conţin potasiu. Dacă înlocuieşti untul cu piper, vei slăbi foarte repede mâncând cartofi fierţi sau căliţi în această combinaţie inedită. Condimentul te ajută să scapi de grăsime, mai ales de cea din jurul taliei. Poţi să îţi coci un cartof şi să adaugi foarte puţin ulei de măsline şi piper proaspăt.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *