Zi de sărbătoare în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, în dimineața zilei de 8 martie. Matinalii nu au ratat ocazia de a le face o surpriză prezențelor feminine din echipă, chiar de ziua lor, și le-au încântat de la prima oră cu o surpriză dulce. Și Vlăduț a profitat de moment pentru a pregăti un tort special din bezea și fructe, ”Mulțumesc, iubită mamă”, inspirat de cea mai importantă femeie din viața sa.

Razvan si Dani

De Ziua Internațională a Femeii, Marian Duță, reporterul de la Neatza, a ajuns la Reșița pentru a o surprinde pe directorul Colegiului Național „Traian Lalescu” cu un buchet de flori din partea foștilor elevi, Răzvan și Dani. Cu această ocazie, profesoara a dat detalii și despre isprãvile matinalilor și a mărturisit că mereu a crezut în potențialul lor: „Au fost liderii generației lor”.

Cea mai emoționantă surpriză a fost pentru mama lui Dani Oțil, ce și-a început ziua cu un buchet de flori chiar din partea băiatului său, amintindu-și de de copilăria matinalului și de cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Marcel Pavel a oferit un cadou pe note muzicale mamei sale, chiar din platoul Neatza cu Răzvan și Dani, în vreme ce Nea Mărin a venit în platou alături de Larisa, fiica sa, pregătind un spectacol de dans tradițional românesc: ”Asta înseamnă un bunic fericit, să danseze alături de fiică și nepoți!”, a spus Dani despre momentul lor.

Aflat la cea de-a patra ediție, concursul ”Cea mai sexy mămică!” va continua toată luna martie, iar doritoarele încă au timp să se înscrie pe pagina http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani/ , în secțiunea destinată. Mecanismul rămâne la fel de simplu, iar pentru a intra în cursa pentru marele premiu, candidatele trebuie doar să completeze un chestionar și să încarce o poză. Cea mai populară competiție de la Neatza cu Răzvan și Dani va recompensa cea mai frumoasă și norocoasă mămică cu produse cosmetice și o excursie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *