Yamira, regizoare a clipurilor ei. Care vă place mai mult?

Artistă completă, Yamira a mers dincolo de a-și compune hituri și are trei clipuri de succes a căror regie îi aparține. Nu i-a fost ușor, recunoaște chiar Yamira, însă proiectele au ieșit foarte bine, iar așa-zisele „întâmplări neplăcute” rămân amintiri amuzante.

„Am dorit să-mi las amprenta și în clipurile pieselor «Waterfalls», «Tortura» și «Mujer».

Ca locații, pentru «Waterfalls» am ales Cascada Bigar, Sibiu, Cetatea Slimnic și Tunelul Iubirii. «Tortura» a fost filmat în Queen Cazino București și «Mujer» în Bulgaria, la Tyulenovo. Toate locațiile sunt deosebite și s-au potrivit cu mesajul pieselor.

La filmarea fiecărui videoclip s-a întâmplat câte ceva amuzant. La filmările pentru «Waterfalls», am rămas fără motorină în vârf de munte și așa l-am coborât pe serpentine, cu mașina pe liber. De asemenea, soțul meu a scăpat tableta în Cascada Bigar și a încercat să intre după ea.

La filmările în Queen Cazino, pentru clipul «Tortura», nu mai ieșeau jucătorii din camera VIP și a trebuit să tragem cadrele în două zile. Dar am învățat și noi să jucăm!

La «Mujer», s-a întâmplat ca partenerul meu din clip, modelul Suhaib Meshah (fost concurent la emisiunea «Burlăcița») să-și uite pașaportul acasă și și-a dat seama de abia la vama spre Bulgaria. Am pierdut o zi de filmare. Ne-am întors la Constanța să luăm pașaportul pe care l-a trimis mama lui pe autocar”, a povestit Yamira.

La finalul acestei săptămâni, Yamira pregătește o mare surpriză pentru fanii ei. Despre ce va fi vorba veți afla chiar de la ea în următoarele zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media