Vara asta vedetele se distrează la Eforie Aqua Park!

Nico

Nico

Unicul parc de distracţii din Sudul Litoralului a atras atenţia vedetelor , care au fost prezente la show-ul oferit de Eforie Aqua Park la Târgul de turism, ce a avut loc în weekend la Romexpo.

Pe lângă publicul care a aplaudat şi s-a bucurat de show-ul cu piraţi aflaţi în căutarea hărţii distracţiei, prezenţi la standul Asociaţiei Litoral Delta-Dunării, au fost Corina Martin, noul preşedinte ANAT, Aurelian Marin dar şi cântăreaţa Nico şi fetele de la Bambi. „Mă bucur că există un asemenea parc de distracţii şi în Eforie. Cu siguranţă în această vară îmi voi duce nepoţii aici. Îmi doresc ca şi sudul litoralului să se dezvolte aşa cum s-a întâmplat cu staţiunea Mamaia”, a declarat Nico încântată de show-ul oferit de Eforie Aqua Park. Fetele de la Bambi au fost şi ele la fel de încântate, iar Raluca a promis că îşi va învinge teama de apă şi se va distra în această vară pe tobogane.

Adrenalină pe tobogane acvatice Situat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotel Europa şi Lacul Belona, cel mai nou parc de distracţii şi unicul din sudul litoralului românesc, pune la dispoziţia clienţilor, cele mai cool tobogane acvatice într-un mediu sigur şi sănătos. Pe timpul zilei, distracţia va fi întreţinută de o echipă de specialişti, iar zilnic vor fi organizate spectacole şi petreceri interactive pentru copii şi adulţi, având invitate şi vedete. Zonele parcului sunt: zona de adrenalină dotată cu diverse tobogane (Black Hole- viteză extremă prin tunele închise, cu multe viraje şi surprize; Tobogan Kamikaze-coborâre vijelioasă care aduce adrenalina la maxim; Tobogan Rapid River-simularea unui curs rapid de apă la bordul unui colac; Tobogan Toboga-serpuit, care te provoacă la o curajoasă întrecere cu apa; Tobogan Multipista- locul potrivit pentru întrecerile cu prietenii), piscină pentru copii, dar şi
tobogane, piscină pentru adulţi dar şi zona de servicii ce include restaurante, cofetării, baruri, masaj, tatuaje, suveniruri.

Seara distracţia continuă pentru că Eforie Aqua Park se transformă într-un loc special de tip lounge, din care nu lipsesc spectacolele de lumini şi fântâni muzicale. Preţul biletului este de 35 lei în perioada 13 iunie-13 iulie, şi 45 lei în perioada 13 iulie-13 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media