thyroid Uleiuri pentru tiroida: Ce ar trebui sa va spuna medicii endocrinologi

Tiroida este o glanda endocrina mare, situată în zona de gât deasupra osului guler. Acest organ în formă de fluture stimulează metabolismul și controlează circulația organismului de niveluri de calciu cu ajutorul glandei paratiroide.

Cei mai mulți oameni nu acordă prea multă atenție acestei glande până când există o problemă. Producția de hormoni poate fi thyroids aruncat afara de echilibru. Aceste dezechilibre pot avea un efect negativ asupra organismului.

Tiroida face parte din sistemul nostru endocrin. Sistemul endocrin are un sistem unic de livrare, trimiterea de hormoni către organe și țesuturi țintă. Uleiurile esentiale pot fi benefice, deoarece acestea utilizează același sistem de livrare. Există, uleiuri specifice, care s-au dovedit a sprijini anumite organe / funcții glandulare.

https://www.facebook.com/LivingTraditionally/posts/1846172602310811Care lucrează împreună cu medicamentele, s-ar putea lua în considerare beneficiile de uleiuri esențiale, precum și tratamente medicale moderne.

Tamaie (Boswellia frerena), se distilează cu abur din rășina colectată din arborii boswellia din Oman. Suportul pentru pineală, hipotalamusului și glandei hipofize poate fi realizat cu ulei esential de tamaie.

Sandalwood (Santalum album), se distilează cu abur din lemnul copacilor Santalum din India. Suportul pentru pineală, hipotalamusului și glandei hipofize poate fi realizat cu ulei esential de lemn de santal.

Geranium (Pelargonium graveolens), se distilează cu abur din frunzele plantei Pelargonium, indigene în China. Geranium ulei esential este de sustinere a hormonului / glandulară și glanda suprarenală.

Ylang Ylang (Cananga odorata), se distilează cu abur cu flori de ylang ylang cultivate în Madagascar. Ylang ylang ulei esential este de sustinere a hormonului / glandulară și glanda suprarenală.

Cuișoare (eugenia caryophyllata), se procura din distilarea cu abur a mugurilor proveniti din Madagascar. Uleiul esential de cuisoare este incredibil de sustinerea glandei tiroide.

Lemongrass (Cymbopogon flexuosus), se distilează cu abur din frunze lemongrass din India. Sprijinirea tiroida cu ulei esential de cuisoare, cu adaos de ulei esential de lemongrass este deosebit de benefica.

Rozmarin (Rosmarinus officinalis), se distilează cu abur din frunze de rozmarin indigene în Maroc. Rosemary stimuleaza glandele si functionarea creierului precum si oferirea de sprijin, în special la suprarenale.

Smirnă (Commiphora myrrha), se distilează cu abur din rășina colectată de copaci înfloriti în Etiopia. Acest ulei esential este foarte benefic pentru sanatatea tiroidei generala si suport al sistemului imunitar.

Busuioc (Ocimum basilicum), se distilează cu abur din frunze de busuioc în SUA. Busuiocul se dovedește a fi de sustinere a glandelor suprarenale, pancreas, paratiroidei, pineala si glanda pituitara.

Iată câteva dintre căile mele preferate pentru a utiliza uleiuri esențiale pentru sănătatea tiroidei:

1. Frecați o picatura de ulei esential de smirna (amestecat cu ulei de nucă de cocos) peste zona de tiroida în fiecare zi.

2. Frecați o picatura de ulei esential de busuioc pe suprarenale în fiecare dimineață.

Faceti un amestec cu role cu bilă și utilizați-l zilnic pe partea de jos a picioarelor :

20 picături tamaie

20 de picături de mir

20 picături Lemongrass

20 picături de busuioc

Puneti pe un disc de bumbac cu orice ulei purtător, cum ar fi jojoba sau ulei de cocos.

Sfaturi pentru utilizarea de ulei esențial:

• utilizarea topică

Aplică uleiuri selectate, diluate cu alegerea uleiului purtător (pentru a evita evaporarea și pentru a preveni sensibilitatea), în mod direct asupra localizarii glandelor sau la punctele reflexe corespunzătoare de pe picioare.

• utilizarea aromatice

Se pun 5-10 picaturi de uleiuri selectate într-un difuzor de ulei esențial, sau inhalati direct din sticla, din picături plasate în maini sau se aplică pe îmbrăcăminte.

Asigurați-vă că discutați interesul față de utilizarea de uleiuri esențiale cu un medic pentru a sprijin combinatia cu optiuni de tratament moderne.

sursa: sanatosonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media