Seeya, pe aceeași scenă cu Rihanna !

Turneul de 5 luni presupune concerte in tari precum Georgia, Azerbaijan , Tadjikistan, Armenia, Rusia, India.

“De pe 25 iunie pana in luna octombrie, voi avea de filmat videoclipuri, in strainatate, dar si un turneu mare, mondial. Sunt foarte emoționată! Am muncit din greu ca sa ajung tocmai unde mi am dorit si simt ca sunt o fata norocoasa si muncitoare, iar roadele se vad in timp. Este nevoie de timp sa ajungi acolo unde iti propui . Abia aștept sa plec si sa cant in fața lumii…mi se face pielea de găina numai cand ma gândesc, si asta se va întâmpla in diferite tari ale lumii. Pot sa spun ca sunt împlinita sufletește, iar daca nu aveam echipa mea, TommoProduction, nu as fi reușit sa-mi indeplinesc visul de a fi artist international.”, a declarat Seeya.

Seeya a cucerit publicul din strainatate cu piesa “Chocolata”, piesa care a adunat aproape 40 de milioane de vizualizari. Artista are, la activ, mai bine de 10 videoclipuri si colaborari cu artisti de la noi si strainatate, iar recent a semnat un contract cu cea mai mare casa de discuri din Rusia.
Iata piesa cu cel mai mare impact al artistei Seeya

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media