S-a lansat “Insomnie”, noul single semnat Nicoleta Oancea şi Matteo!

nicoleta - matteo

Începutul de primăvară îi surprinde pe Nicoleta Oancea şi Matteo lansând cel mai nou single “Insomnie” care aparent are un mesaj trist, dar beat-ul este energic şi dinamic.

Piesa exprimă regretele unei relaţii eşuate pe care doi foşti îndrăgostiţi nu o pot uita, dar şi sacrificiile pe care ar fi dispuşi să le facă cei doi pentru a fi din nou unul  în viaţa celuilalt. Insomnia este cea care îi face pe protagoniştii poveştii de dragoste să rememoreze momentele frumoase din trecut.

Nicoleta Oancea este o artista foarte talentata care se afla pe piata muzicala de mult timp si care a avut numeroase colaborari cu artisti ca Smiley, Connect-R sau Tibi Scobiola.

Am lucrat cu foarte mult drag la aceasta piesa si am pus mult suflet. A iesit exact cum mi-am dorit si imi doresc sa dansam impreuna toata vara pe ritmurile piesei “Insomnie”, a declarat Nicoleta.

Matteo spune ca “ma bucur de aceasta colaborare cu Nicoleta pe care o stiu de mult timp si mai stiu ca este si foarte talentata. Este o piesa care te pune in miscare si are un vibe care iti da o energie aparte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro