Remediu cu ghimbir împotriva căderii părului! Face minuni!

ghimbir

Oamenii iubesc ghimbirul. Foarte puține alimente sunt la fel de benefice și au proprietăți terapeutice pentru sănătate și frumusețe precum are această plantă tradițională chinezească. Este bogată în uleiuri esențiale, vitamine, minerale, antioxidanți și aminoacizi. De asemenea, este un ideal tratament împotriva căderii părului.

Proprietățile ghimbirului pentru prevenirea căderii părului

Proprietățile ghimbirului asupra sănătății au fost cunoscute și apreciate încă din antichitate

În ceea ce privește proprietățile lui pentru prevenirea căderii părului și stimularea creșterii podoabei capilare, acesta acționează în moduri variate.

Ghimbirul are proprietăți naturale minunate pentru stimularea fluxului sanguin la nivelul scalpului, promovând circulația și ajutând astfel foliculii de păr și creșterea pletelor.  Acizii grași din rădăcina de ghimbir sunt excelenți pentru îngrijirea părului subțire.

După cum știi deja, mătreața poate fi o cauză a căderii părului, iar pentru a preîntâmpina această problemă femeile cumpără tot felul de produse scumpe, pe bază de chimicale, care se dovedesc fie ineficiente, fie pot dezvolta diverse alergii. Ghimbirul, pe de altă parte, este un remediu excelent pentru eliminarea mătreții. Datorită proprietăților sale antiseptice naturale este suplimentul perfect pentru un păr sănătos.

Prepararea unei măști de ghimbir

Acest remediu ar trebui folosit zilnic timp de o lună. Acesta va fi mai eficient dacă îl masezi pe scalp timp de cel puțin 15 minute, permițând astfel amestecului să fie bine absorbit în foliculii de păr.

Ingredientele necesare

Ai nevoie de o lingură de ghimbir ras și de o lingură de ulei de jojoba (sau ulei de măsline).

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro