Răzvan Fodor a învăţat să prepare un cozonac raw-vegan!

938A8208_resize_resize 938A8268_resize_resize

938A8297_resize_resize938A8271_resize_resize

Razvan Fodor va avea pe masa de Paste un cozonac sanatos, gustos, pregatit chiar de el fara foc, faina, lapte, drojdie sau oua. Anca Alungulesei, fondatoarea primei cofetarii-ceainarii raw-vegane din Romania, l-a invitat pe Razvan Fodor sa o ajute si sa guste dintr-un cozonac sanatos pe care sa il poata pregati in doar 15 minute spre deliciul fetitei si sotiei sale pentru masa de Paste.
Exercitiul de gatit fara foc, zahar, oua si lapte s-a concretizat intr-un rezultat delicios.“Cozonacul raw vegan este desertul ideal pentru masa de Paste, pe care-l vom servi cu pofta si placere fara frica de a ne îngraşa. De asemenea este ideal pentru persoanele care au probleme cu glicemia, cu diverse intolerante sau alergii. Cand il gusti, daca inchizi ochii, nu simti nicio diferenta fata de cozonacul traditional, este la fel de gustos. Singurul lucru, care va lipsi din casa va fi doar mirosul de cozonac, insa rasplata in sanatate este inzecita!”, declara cu convingere Anca Alungulesei, gazda serialului online de bucatarie raw-vegana, Mademoiselle Coco. In timpul filmarii, Razvan Fodor s-a declarat fan convins al umpluturii de nuca, miere, stafide si cacao din cozonacul raw-vegan si a avut grija sa curete cu o lingurita toata compozitia din blender, “ca sa nu se risipeasca nimic”.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media