Raluca Zenga, aparitie chic la petrecerea VIVA!

Raluca Zenga a fost aseara o aparitie de colectie la petrecerea de majorat a revistei VIVA! Mamica ZEN, venita special in tara pentru lansarea primului sau volum de poezii, „Dragostea 3D”, care va avea loc maine, de la ora 14.30, la Bookfest, la  standul Editurii Integral, a ales, ca de obicei, o tinuta cocktail-party chic, care sa o puna in valoare.

Sotia lui Walter Zenga a fost admirata indelung la petrecerea VIVA, optand sa poarte o rochie Talulah, accesorizata cu clutch Gucci, sandale Nicholas Kirkwood si  cercei Miu Miu.

Raluca Zenga a lansat pe pagina sa oficiala de Facebook, invitatia la lansarea primului sau volum de poezii, care va avea loc maine la Bookfest:

“Dupa „Manualul mămicii ZEN”, domnul Costel Postolache de la Editura Integral mi-a mai împlinit un vis: publicarea primului meu volum de poezii, „Dragostea 3D”! Mulțumiri infinite pentru că ai crezut in mine de la bun inceput, drag prieten!
Pentru prietenii care doresc sa ma susțină, vă aștept maine la Bookfest,  de la ora 14.30, la standul Editurii Integral din cadrul Romexpo”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media