Pe cine a îmbrăcat Andreea Dogaru! Are legătură cu Toto Cutugno

Cecilia Cesario, artista care a cantat alaturi de celebrul Toto Cutugno in ultimele sale spectacole, inclusiv in cel de la Bucuresti, a revenit in Romania, de data aceasta la Iasi. Frumoasa bruneta a fost invitata sa cante, in urma cu doua saptamani la Iasi, la Festivalul Educatiei, intr-o seara dedicata muzicii usoare de calitate! Cecilia a urcat pe scena alaturi de nume de referinta din industria muzicala autohtona, precum Marcel Pavel, Dida Dragan, Adrian Daminescu, Sanda Ladosi, Luminita Anghel sau pustoaica Roxana Cozma, una din revelatiile noii generatii. Prestatia iltaliencei a fost una de senzatie, astfel ca publicul moldav a aplaudat-o minute intregi in picioare si a chemat-o la biss, ca pe o adevarata diva.

Daca muzical a convins din toate punctele de vedere, vocal si interpretativ, Cecilia Cesario a punctat si la capitolul tinuta! Ea a purtat pe scena o rochie neagra, din paiete, si cu trena, realizata special pentru ea de cunoscuta designera din Romania, Andreea Dogaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media