Paula Seling, proiect inedit cu Cazanoi Brothers Orchestra

Paula Seling, una dintre cele mai bune voci feminine, din Romania, este o artista complexa, cu un palmares de invidiat, dar si cu o deschidere artistica, cum rar intalnim la cantaretii nostri. De aceasta data, va face echipa cu Cazanoi Brothers Orchestra, pentru un proiect inedit, cu reinterpretari ale unor teme celebre din muzica traditional romaneasca, reorchestrate de cei doi frati Cazanoi. Spectacolul va avea loc duminica, in Cismigiu, la  cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu”, si care ne propune o transpunere intr-o lume ancestrala, plina de esenta si lumina, cu creatii originale ce poarta amprenta folclorica a zonei Maramuresului, dar si piese din repertoriul Mariei Tanase, cantate intr-o forma cum nu s-a mai ascultat, pana acum.
„E un proiect dinamic, îndrăzneț, sensibil, complex, si indraznim sa credem ca am trecut spre punctul de aur al intersectiei dintre traditional si jazzistic. Alaturi de Cazanoi Brothers Orchestra, mi-am dorit sa aducem, in atentia publicului, reinterpretari ale unor teme din muzica traditional romaneasca, cu o reorchestratie excelenta din partea celor doi frati Cazanoi, in asa fel incat sa se potriveasca nuantelor vocii mele.”, a spus Paula Seling.
Momentele muzicale ale Paulei Seling, alaturi de Cazanoi Brothers Orchestra, le veti putea vedea si asculta in Parcul Cismigiu, duminica, 1 iulie, la ora 19.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media