Paul Surugiu-Fuego: ”Relaxarea este un viciu necesar. Desigur..”


“Relaxarea este un viciu necesar. Desigur, eu fac ceea ce-mi place să fac cel mai mult – pictez. Încerc mai nou să găsesc nuanțe în ton cu anotimpul și mă chinui de fiecare dată să găsesc titlul potrivit, oarecum atipic, o figură de stil care să completeze ceea ce am așezat eu pe pânză. Nu sunt profesionist, evoluez greu, dar îmi place să fac asta.
Nu mă dau mare și credeți-mă că le-aș ține în debara dacă nu aș ști că prin vânzarea lor pot face bine celor care au nevoie. În speță tinerilor talentați și marilor artiști, care au nevoie de apreciere, de un imbold și de un sprijin cât de mic pentru a străluci. Cu asta mă mândresc!
Nu bravez, în schimb vreau ca mai mulți dintre noi să investim în viitor și să depunem efort pentru ca cei din urma sau dinaintea noastră să poată fi mai fericiți. Peste 100 de povești, care de care mai impresionantă, a ajutat ART BY FUEGO, copilul meu de suflet, așa cum îi spun eu proiectului!
Pictura e pentru mine o pasiune ce-mi dă șansa să mă redescopăr, să pot face oameni fericiți și să ajut, mai mult și mai nobil ca oricând!” ( PAUL SURUGIU ) #artbyfuego #pictură

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media