Paul Surugiu-Fuego: ”Îmi place să mă joc cu muzica. Nu cred că…”

”Îmi place să mă joc cu muzica. Nu cred că cineva pe lumea aceasta are dreptul de-a spune cuiva ce să asculte sau să cânte. E un drept al artei, o lege nescrisă care ne dă tuturor dreptul de-a face ce simțim. Nu cred că există genuri speciale și altele mai puțin spectaculoase. Există doar muzică frumoasă, cu un anumit mesaj, cu voie bună, pe care fiecare o poate percepe în mod diferit.
Eu n-am obligat pe nimeni să mă placă vreodată! Nu vreau să fiu idolul tuturor, vreau doar ca arta mea, indiferent de genul ei, să ajungă la publicul care o poate simți la fel ca mine. Azi mergem pe energie, pe ritm special – ȚURAI! Este noul meu duet alături de minunata Marina Florea, o nouă variantă a acestei piese lansate de Marina, în filmul “ÎN FIECARE ZI MI-E DOR DE TINE”, acolo unde maestrul nostru, George Grigoriu, a scris muzica! Zi frumoasă!”, scrie Paul Surugiu-Fuego pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media