Ovi, revine cu un nou look şi alte proiecte muzicale

Ovi interventie refacuta
 
În această toamnă va lansa o nouă piesă, compusă de Paula Seling, va apărea şi cu un nou look, implantul de păr pe care şi l-a făcut la începutul acestei veri arătând primele rezultate.
“E o piesă haioasă care m-a surprins plăcut şi cred că mi s-ar potrivi. Eu voi face producţia. Este o colaborare interesantă şi oarecum pe invers faţă de până acum, când eu scriam piese pentru duetul nostru…. Şi pentru că s-au făcut 5 ani de colaborare am decis să lansăm piesa sub un nou nume de scenă “OPS”. Astfel vom putea distinge mai bine proiectele solo OVI  sau Paula Seling”, a declarat Ovi.
 
Implantul de păr arată primele rezultate
Ovi a vorbit deschis şi despre evoluţia implantului de păr realizat la Medartclinic. “Am acceptat “provocarea” şi în afară de faptul că a trebuit să stau neclintit pe un scaun de operaţie vreo 7 ore totul a decurs bine. Există deja semne că părul în zona de implant e mai…des. Iniţial nu luasem în calcul o astfel de operaţie pentru că nu am avut neapărat o reală problemă de a pierde părul ci mai degrabă o zonă din faţă unde părul devenise mai rar. În schimb, după o întâlnire cu Dr. Panagiotis Vogiatzis și Konstantinos Dionysiou am hotărât să fac această intervenţie”, ne-a mai spus Ovi.
 
3500 de grafturi implantate
Lui Ovi i s-au implantat peste 3.500 de grafturi, acolo unde golurile erau mai pronunţate, de altfel o problemă pe care o au mai toţi bărbaţii. Prin implant, Ovi şi-a rezolvat această problemă, stopând pierderea şi rărirea podoabei capilare. “Intervenţia a fost o reuşită, i-am implantat în partea frontală aproximativ 3.500 de grafturi. Nu au existat probleme pentru că pe cât de modernă este tehnologia folosită de noi, pe atât de simplă este intervenţia pentru pacient, iar rezultatele le garantăm 100%. De altfel, suntem singurii care oferă acest lucru în România”, declara la momentul intervenţiei dr. Panagiotis Vogiatzis, directorul medical Medartclinic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro