Noul trend pentru ați întâlni persoana potrivită

cerasela_rogen

Cu totii am auzit de petitori, macar din povestile bunicilor. Erau, pe vremuri, acele persoane care cereau in casatorie o fata, in numele unui barbat, de obicei adresandu-se parintilor acesteia. Rolul mai era luat de femei, de obicei mai in varsta, care mijloceau cunostinta a doua persoane de sex opus pentru a le inlesni casatoria.

Astazi, traim in era tehnologiei, a corporatiilor si a online-ului unde timpul trece in viteza. Tot in viteza trec pe langa noi si persoanele, pe care de multe ori nici nu le observam. Din aceasta cauza, ne este din ce in ce mai greu sa ne gasim dragostea. Desi cautam si avem intentia de a gasi, ne trezim tot singuri in momentele cele mai importante. Vedem o persoana de care suntem puternic atrasi dar nu stim cum sa o abordam. Aparent, avem un program incarcat, care nu ne permite sa ne intalnim perechea potrivita.

Cei care sunt prea ocupati sa se lase sagetati de Cupidon pot apela si in zilele noastre la o “petitoare”, insa la una “moderna”, adaptata vremurilor de azi. Vorbim de un coach de relatii care ne ajuta sa descoperim cum sa ne simtim mai bine in pielea noastra cu persoanele de sex opus, in timp ce suntem ok cu propria imagine si cu cea a lumii despre noi.

Cerasela Rogen, speaker motivational, si-a asumat de mai bine de 6 ani rolul de “petitoare moderna”, dedicandu-se meseriei de relationship coach.

Inspirata de situatii reale si de oameni care au apelat la ajutorul sau, Cerasela Rogen a creat workshopul GRATUIT “Perechea Potrivita”, dedicat tuturor persoanelor single, in cautarea unei relatii potrivite.

Evenimentul va avea loc miercuri, 17 februarie, ora 19.00, la Hotel Marshal Garden Dorobanti (Calea Dorobantilor 50B, Bucuresti).

Creat dupa un concept unic, workshop-ul GRATUIT “Perechea Potrivita” imbina informatii si exercitii practice despre atractie, conexiune si relationare.

Cei care participa la eveniment vor descoperi cum sa aiba succes cu persoanele de sex opus, schimbandu-si imaginea despre sine. Invata direct de la sursa ce isi doreste cu adevarat femeia sau barbatul pentru a fi cuceriti, afla cum sa isi foloseasca energia feminina sau masculina si care sunt pasii concreti pe care sa-i faca pentru a avea o relatie stabila si armonioasa, in care sa se simta iubiti si respectati.

Inscrierile la workshop-ul „Perechea Potrivita” sunt GRATUITE si se fac accesand paginile dedicate pentru EL si pentru EA:
http://ceraselarogen.com/pentruel/
http://ceraselarogen.com/pentruea/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro