Neylini şi Mihai Napu au lansat un altfel de videoclip special de iarnă!

Neylini a revenit cu o surpriză pentru fanii ei şi nu singură, ci alături de Mihai Napu şi bandul cu care cântă. Iar anul acesta solista a povestit că e foarte fericită, mai ales că Moşul i-a făcut un cadou foarte tare. Care este acesta veţi afla în continuare!

Neylini a continuat să cânte alături de Mihai Napu Band şi au avut anul acesta o mulţime de concerte. Iar acum solista este pregătită să întâmpine sărbătorile. “Este primul Crăciun în care am păstrat tradiţia de tăiere a porcului. Nu este cel mai fericit moment pentru mine, dar a fost dorinţa familiei. În schimb, pot spune că m-am bucurat de gustul şoriciului. Tot pentru prima dată am preparat cozonacii şi sarmalele. Totul a ieşit cu gust, dar m-am ales cu o tăietură destul de mare la deget. Din punct de vedere profesional, sunt extrem de bucuroasă şi împlinită. În preajma sărbătorilor, alaturi de colegul şi bunul meu prieten, Mihai Napu, am realizat un cover după piesa “When a child is born” ce beneficiază şi de un videoclip. Am avut un an plin şi chiar dacă se apropie de sfârşit, continuăm seria concertelor fără a beneficia de nicio zi liberă pâna la începutul noului an. Deşi şi anul viitor se anunță a fi unul destul de încărcat, mi-am propus să-i bucur pe fanii mei cu un nou single, dar de data asta în colaborare cu Mihai Napu Band. A….şi am uitat să vă spun ceva :))) Anul acesta mi-am cumpărat casa!!”, ne a povestit Neylini, care de fapt este un cadou de la Moş Crăciun!

mihai napu 2mihai napu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media