Marcel Pavel a susţinut un super concert la Iaşi!

11351455_893026817420614_4976740370480574448_nmarcel afis iasi 2

“Very Clasic”, aşa s-a intitulat super concertul susţinut de Marcel Pavel la sfârşitul lunii trecute, pe scena din fața Palatului Culturii din Iaşi. Marcel Pavel a susținut un nou concert extraordinar ‘Very Classic’, acompaniat de Big Bandul condus de Ionel Tudor.

Ieşenii s-au putut bucura de o suită de interpretări moderne și personale ale unor arii celebre din opera clasică, printre care ‘O, sole mio’ sau ‘Nessun dorma’. Alături de solist și orchestră au evoluat şi câţiva invitați speciali: Monica Anghel (vocal), George Pavel (saxofon), Gina Pavel (vocal), Sasha Pavel (pian), Vlad Miriță (vocal), Iordache Basalic (vocal) și Serghei Manaf (chitară). “Săptămâna trecută am susţinut un concert de muzică clasică şi pop clasic, alături de familia mea şi prietenii mei dragi! Mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit pentru realizarea acestui concert extraordinar! Mulţumiri autorităţilor locale, primăriei şi nu în ultimul rând, minunatului public ieşean!”, a scris Marcel Pavel pe contul de Facebook.

Marcel Pavel a susţinut primul concert din seria „Very Classic” la Sala Palatului, în urmă cu doi ani. Odată cu mega concertul susţinut de interpret, alături de o orchestră-record, de 140 de instrumentiști, a lansat şi un dublu album de muzică clasică şi canţonete cu acelaşi titlu. Artistul a cântat alături de două orchestre. Tot în 2013 a abținut premiul „The Best Live Act 2013” pentru acest concert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro