Livia Graur, distractie cu fetita in parc

livilivia

Familistă convinsă, Livia Graur, frumoasa prezentatoare a jurnalului de ştiri de la 16,30 –Prima Tv, a ales să sărbătorească 1 Mai, ieşind cu soţul ei, Razvan şi cu fiica lor în vârstă de 1 an şi 8 luni, Renata, la picnic în parc.
“Întreaga săptămână sunt foarte ocupata şi, de fiecare data când am o zi liberă, profit de ea, să o petrec cu familia. Nu ma mai încântă să plec de 1 Mai la mare. Nu mai găsesc niciun farmec în acest clişeu. Anul acesta, împreună cu  Razvan, am hotărât să ieşim în parc cu Renata, ca un prim 1 Mai în această formulă. Anul trecut, Renata era mult prea mica să putem să o scoatem la joacă şi  să avem o zi distractivă. Totul s-a schimbat de când a apărut Renata în viaţa noastră. Tot ce facem are scopul de a o îmbogăţi emoţional, spiritual. Vrem să o învăţăm să iubeasca natura, să aprecieze momentele în familie, să devină cât mai sociabilă. Deja are micile ei pasiuni! Dansează şi ii place foarte mult muzica.
A fost foarte încântată de mica noastră ieşire şi, mai cu seamă, de mâncarea orientală, pe care a savurat-o la restaurantul unde am mers, după-amiază. Ne-am amuzat constatând că seamană cu mine în această privinţă şi că va deveni la fel de gurmandă”, a declarat Livia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media