LIDIA BUBLE a lansat noul single „Le-am spus si fetelor”

11998893_1159406690742841_8543441489049300106_n  IMG_8688

Lidia Buble este o artista complexa, cu un look de invidiat, dar si cu o voce speciala, aparte de tot ce exista in showbiz-ul autohton. S-a lansat cu piesa „Noi simtim la fel”, hit care a cucerit toate topurile de specialitate de la noi, iar acum revine cu single-ul „Le-am spus si fetelor”, in colaborare cu Amira. 
Melodia, pe ritmuri de raggaeton, a fost compusa si produsa de Adi Sina, Silviu Dumitrascu si Amira, in studioul Premium Artist, si exprima forii de iubire si entuziasmul dintr-o relatie, pe care fetele si le exprima una fata de cealalta.
„Am vrut ca in acest nou single al meu, mult asteptat de fani, sa se regaseasca toate fetele indragostite si, mai ales, sa-si exprime sentimentele neconditionate de nimeni si nimic. Cu ajutorul  ‘bubblisorii mei’, imi doresc ca aceasta piesa sa devina hit!”, a declarat Lidia Buble.
Premiera piesei a avut loc in cadrul evenimentului Media Music Awards, de la Sibiu, acolo unde Lidia si Amira au avut si o coregrafie antrenanta si senzuala totodata, alaturi de cele patru dansatoare ale ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro