Liana Stanciu: „Participarea la Life Ball este un punct câștigat pentru noi”

hostess09851 la opera_1 Conchita10322421 la opera_3

Șefa delegației României la Eurovision l-a însoțit pe Călin Goia la balul caritabil anual „Life Ball” din Viena, unul dintre cele mai importante din lume. Solistul trupei Voltaj se numără printre cei 10 concurenţi Eurovision 2015 invitaţi să cânte alături de Conchita Wurst, Dana International, Loreen și Jedward.

Charlize Theron, Sean Penn, Sophie Ellis Baxtor, Paula Abdul, Mary J. Blige, Bill Clinton, Jean Paul Gaultier sunt câteva dintre personalitățile internaționale prezente sâmbătă seară la balul caritabil „Life Ball”, organizat la Primăria Viena. Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a fost printre cei câțiva concurenți Eurovision din acest an invitați să cânte la acest eveniment, una dintre cele mai importante manifestări din lume dedicate luptei împotriva SIDA.
„E o ocazie unică să participi la un eveniment de asemenea anvergură și extravaganță.
În plus, am avut șansa de a cunoaște mai bine concurenții altor țări, care au fost, ca și noi, invitați la eveniment. I-am descoperit pe reprezentanții Norvegiei, Rusiei sau ai Italiei, cu care am stat de vorbă toată seara, ca între prieteni”, povestește Călin.
Liana Stanciu, șefa delegației României la Eurovision, cea care l-a însoțit pe solistul Voltaj la „Life Ball”, mărturisește că a fost impresionată de amploarea și fastul manifestării: „Diversitate, eleganță dusă la extrem, fantezie – astfel aș caracteriza, în câteva cuvinte, evenimentul de aseară. E minunat să vezi vedete de talie mondială unindu-și forțele într-o cauză nobilă. Iar pentru noi, în contextul Eurovision în care ne aflăm, participarea la acest eveniment este un punct câștigat. A fost o experiență pe care, cu siguranță, cei care au trăit-o nu o vor uita prea curând”.
Călin Goia a urcat pe scena „Life Ball” din Viena alături de câteva dintre cele mai sonore nume lansate de Eurovision, Conchita Wurst, Dana International, Loreen sau Jedward, precum și de alți câțiva artiști pe care îi vom vedea anul acesta la Eurovision. Împreună, ei au interpretat nu mai puţin celebra piesă „Waterloo”, cu care ABBA câştiga cel mai important copncurs muzical european în 1974.
Duminică, înainte de ceremonia oficială de deschidere a Eurovision 2015, membrii trupei Voltaj s-au relaxat la un concert desfășurat la Opera de Stat din Viena, un spectacol inedit, în care s-a cântat atât operă, cât și muzica ușoară.
Telespectatorii TVR şi internauţii pot vedea imagini de la „Life Ball” în cadrul Agendei Eurovision 2015 din 18 mai. Emisiunea ce urmăreşte pas cu pas trupa Voltaj la Viena poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 21.00, cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro