Celebra actriță de telenovele Laura Zapata a vizitat țara noastră, declarându-se fascinată de frumusețea ei. S-a întors în Mexic cu cele mai frumoase amintiri. Pe parcursul vizitei în România, actrița a profitat  de experiența și renumele medicilor români pentru a-și face câteva proceduri estetice, menite să aducă îmbunătățiri tenului.  Știa că medicii români sunt extrem de apreciați și peste hotare, astfel că a apelat la serviciile dr. Daniela Cățănaș.
După o diagnosticare a tenului, medicul a stabilit că procedura cea mai efecientă pentru Laura Zapata este liftingul facial endolift cu laserul eufoton. “M-am bucurat să o cunosc pe Laura Zapata și sunt încântată că a apelat la serviciile mele. Este o actriță plină de energie pozitivă care arată foarte bine. Pentru tenul ei, i-am recomandat liftingul facial endolift cu laserul eufoton.  Este considerat un laser minune deooarece efectele sunt imediate dar și de durată, cu un puternic efect regenerator fără riscurile intervenției chirurgicale. Procedeul durează 30 de minute, iar efectele se mențin până la un an”, ne-a declarat dr. Daniela Cățănaș.
La rândul ei, actrița Laura Zapata s-a declarat fascinată de rezultat: „Sunt fericită că am avut ocazia să îmi fac această intervenție nonivazivă. Rezultatele sunt spectaculoase și abia aștept să revin în România pentru a mă întoarce la d-na doctor și pentru alte proceduri estetice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *