Lansarea magazinului Tommy Hilfiger Kids a fost o ocazie bună atât pentru copii, dar și pentru părinții lor să se distreze.

Anca Serea a dat startul petrecerii, iar CRBL i-a provocat la kendama. 
 
Vată pe băț, dulciuri colorate, popcorn, ateliere de creație- totul  într-un
decor de poveste în stil american, împrejmuit de stâlpi albi decoraţi cu
 stele şi baloane personalizate cu logoul brandului. Așa a fost deschiderea magazinului Tommy Hilfiger, din data de 27 septembrie. Gazda evenimentul și totodată cea care a dat startul petrecerii a fost Anca Serea, frumoasa vedetă tv care a venit însoțită de trei dintre copilașii ei: Sara, Noah și Ava. Oaspeții au fost invitați să participe la o sumedenie de activități antrenante: sau fotografiat la cabina personalizată Tommy Hilfiger, primind drept suvenir fotografii Polaroid, apoi CRBL și echipa sa de vrăjitori kendama au făcut demonstrații uimitoare și au încurajat copiii să-și arate propriile abilități. DJ Raul Martin a asigurat muzica, iar copiii au fost invitați să își creeze brățări handmade, avioane şi păianjeni în cadrul unui workshop unde au interacționat cu animatori profesioniști. Activităţile au avut loc în spațiul din faţa magazinuluia finalul evenimentului, micuţii au primit în dar rucsace Tommy Hilfiger.
Seara a fost îndulcită de un colorat candy bar şi, întrun stil autentic american, un stand de popcorn a stat la dispoziţia invitaţilor.  În incinta magazinului, decorul reflectă un mix de elemente esențiale design-ului Tommy Hilfiger, cu o notă cool pentru copii. Aici se găsesc articole vestimentare pentru copii, de la  nou-născuți până la vârsta de 16 ani.
 Situat în Bucureşti Mall Vitan, la parter, acesta este cel de-al doileamagazin dedicat articolelor pentru copii. La același nivel se află și magazinul Tommy Hilfiger Sportswear; Împreună, cele două magazine au o suprafață de 257 de metri pătrați.
Magazinul prezintă noua colecție pentru copii Tommy Hilfiger Kids Toamnă/Iarnă 2017, The American Alternative, care celebrează anii ‘90 cu o reinterpretare proaspătă a tradiţiei. Colecția se referă la atitudinea rebelă care caracterizează deceniul şi se joacă cu croieli contrastante, proporții supradimensionate şi influențe atletice. Este edgy, relaxat și effortlessly cool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media