Jose Carreras: ”Mă cutremură suferințele acelor copii nevinovați și a familiilor lor”

jose-carreras

Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015. Acesta a transmis un mesaj romanilor, dupa tragedia de la Colectiv.

Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00. Concertul va fi unul special deoarece este pentru prima oara cand tenorul urca pe o scena din Cluj-Napoca! Artistul isi va incanta fanii cu piese precum „Nessun Dorma”, „La Donna e Mobile”, „Core n’grato”, La Traviata „Brindisi“, Man of La Mancha “The impossible dream”…

„Salutare! Sunt Jose Carreras. Sunt incantat ca am posibilitatea sa cant pentru prima oara in Cluj-Napoca. Acest lucru se va intampla in cadrul turneului meu mondial! De asemenea, sunt fericit ca am posibilitatea sa cant din nou pentru minunatul public din Romania. Concertul va avea loc pe data de 29 Noiembrie si face parte din turneul „A Life In Music”. Ne vedem in Cluj si multe multe multumiri!” spune Jose in mesajul transmis.

Intregul mesaj poate fi vizionat accesand urmatorul link: https://youtu.be/FzzKawQ-3FI

Fanii care inca nu si-au luat bilete pentru concertul din 29 Noiembrie, de la Cluj, ar trebui sa stie ca acestea se vand rapid. Cei ce doresc sa il asculte live pe tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre isi pot achizitiona bilete de la Magazinele Flanco, Librariile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015, preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 500 lei (categoria VIP)
– 350 lei (categoria 1)
– 300 lei (categoria 2)
– 250 lei (categoria 3)
– 200 lei (categoria 4)
– 150 lei (categoria 5)

~~Concertul „JOSÉ CARRERAS” va avea loc pe 29 Noiembrie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.~~

Marele tenor a transmis totodată un mesaj de susținere pentru români, pentru toți cei afectați de nenorocirea petrecută la Clubul Colectiv.

Deși mă aflu în turneu, am auzit ce s-a întâmplat în Romania. Mă rog pentru toate sufletele care au părăsit această lume. Compasiunea mea este cu atât mai mare, cu cât știu ce înseamnă să treci pe lângă moarte. Dar mă cutremură suferințele acelor copii nevinovați și a familiilor lor. Spectacolul meu din București va fi o rază de lumină pentru sufletele lor. Cântecul este modul meu de a mă ruga”, a spus Jose Carreras.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro