Ioana Lee, apariție răvășitoare la „Gala Performanței și Excelenței 2018”

Îmbrăcată într-o rochie verde smarald, scriitoarea Ioana Lee a fost una dintre cele mai admirate personalități publice, prezente la ediția din acest an al prestigiosului eveniment organizat de Adela Diaconu, „Gala Performanței & Excelenței”.
După o pauză de 15 ani, Ioana Lee s-a întors în această toamnă pe micile ecrane cu cel mai inedit şi curajos proiect de televiziune al anului: „Ioana Lee Show”, la Nova TV, un reality filmat în Statele Unite ale Americii, dar şi în alte colţuri ale lumii unde cunoscuta scriitoare este purtată de proiectele sale artistice, culturale şi antreprenoriale.
Cu mult înainte de a scrie bestseller-urile „Ai Suru” sau „Coşmarul american”, pe Ioana Lee ne-o
amintim din anul 2001 când era realizatorul și prezentatorul emisiunii “Club Internațional” de la TVRM. De atunci și până acum multe s-au schimbat în povestea de viață a Ioanei Lee, scriitoarea trăind experiențele de-a dreptul incredibile pe care le-a relatat pe larg în cele patru cărţi ale sale. Pe lângă noul său proiect tv, cărţile scrise, Ioana Lee se mândrește astăzi, la 45 de ani, cu o siluetă perfectă, cu o căsnicie împlinită, și cu un succes frumos pe plan profesional, atât în România, cât și în America.
La Gala Performanţei şi Excelenţei, Ioana Lee a purtat o rochie superbă, atrăgând privirile şi admiraţia tuturor celor prezenţi la eveniment, iar în discursul său a ţinut să îşi arate aprecierea pentru familia, cititorii şi fanii săi. Şi bineînţeles, Ioana a filmat pentru emisiunea sa, inclusiv cu organizatoarea galei, Adela Diaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media