Însărcinată în şapte luni, Diana Matei a vândut 2000 de bilete la Beraria H!

IMG_4012 Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H, alaturi de colegii ei din Trupa Cleante. Spectacolul la care au participat aproximativ 2000 de persoane a fost sold out, iar artista i-a ridicat pe toti cei prezenti de pe scaune.

Cu un tonus de invidiat, Diana Matei a cantat timp de o ora si jumatate melodii live, facandu-si astfel admiratorii sa fredoneze alaturi de ea piese deja celebre, precum: „Ciuleandra”, „Canta cucu-n Bucovina”, „Lasa-ma” si „Ma ma he”.

IMG_3984Emotii mari inainte de concert!

Desi a avut un scaun pentru a se sprijini, artista a fost activa pe scena, simtind fiecare vers al melodiilor pe care le canta cu darurire pentru publicul prezent. Asa cum si-a obisnuit sustinatorii, Diana Matei imbina ritmurile moderne cu muzica pur romaneasca intr-o armonie cum numai ea o poate face. La finalul recitalului, fanii i-au scandat numele si au chemat-o de mai multe ori la „bis”.

IMG_3980Este incredibil cum arata artista la aproape sapte luni! Pe durata concertului, Diana Matei nu a dat niciun semn de oboseala. „Am avut emotii deoarece perioada sarcinii a fost putin mai dificila, dar in momentul in care am urcat pe scena si am simtit energia pe care mi-au transmis-o toti cei care au venit sa petreaca in Beraria H, am uitat de toate aceste probleme si m-am bucurat alaturi de ei de inca o seara frumoasa”, a povestit Diana Matei. „Muzica inseamna daruire, iar faptul ca publicul mi-a cantat piesele de-a lungul recitalului inseamna enorm pentru mine”, a mai adaugat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media